Ο Νεοκλής Αβδάλας πήρε τις πρώτες του παραστάσεις από το επίπεδο της Εθνικής Ανδρών, καθώς συμμετείχε στην αποστολή του Προολυμπιακού τουρνουά.

Ωστόσο σήμερα (22/6) έκανε την τελευταία του προπόνηση και έφυγε για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθεί στην Εθνική Εφήβων που προετοιμάζεται για το αντίστοιχο EuroBasket.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ

«Ο Νεοκλής Αβδάλας έκανε σήμερα (22/6) την τελευταία του προπόνηση με την Εθνική ανδρών, αλλά όχι και συνολικά με τις Εθνικές ομάδες φέτος.

Ο Αβδάλας αφού συμμετείχε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε προετοιμασία της Ανδρών, αποχαιρέτισε μετά το τέλος της προπόνησης και ταξίδεψε για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθεί στην Εθνική εφήβων, που δουλεύει για το επερχόμενο Ευρωμπάσκετ.

Πλέον στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών υπάρχουν 17 παίκτες, με τη δουλειά να συνεχίζεται καθημερινά αφού και σήμερα, μια μέρα μετά το πρώτο φιλικό με την Πολωνία, υπήρξε προπόνηση μπαίνοντας σταδιακά και σε ρυθμούς τουρνουά «AEGEAN Aκρόπολις» που αρχίζει την Τρίτη (25/6) με τον αγώνα με αντίπαλο το Μαυροβούνιο».