Για έναν «καταπληκτικό άνθρωπο» που «μας λείπει τόσο πολύ» έκανε λόγο στο μήνυμά της η Κλερ Μπέιλι, η σύζυγος του Μάικλ Μόσλεϊ που βρήκε τραγικό θάνατο στη Σύμη, ευχαριστώντας τον κόσμο που της συμπαραστάθηκε.

Η Δρ. Μπέιλι με ανάρτησή της στο Instagram, μοιράστηκε μια φωτογραφία του συζύγου της – ενός δημοφιλούς τηλεοπτικού γιατρού και αρθρογράφου της Mail – ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 7 Ιουνίου, καθώς είχε εξαφανιστεί ενώ έκανε διακοπές στη Σύμη.

Ο Δρ. Μόσλεϊ βρέθηκε νεκρός δίπλα σε έναν φράχτη στο θέρετρο της Αγίας Μαρίνας στη Σύμη, αφού χάθηκε ενώ έκανε βόλτα σε μια εποχή που η θερμοκρασία άγγιζε τους 40 βαθμούς Κελσίου. Η νεκροψία έδειξε ότι κατέρρευσε και πέθανε από φυσικά αίτια περίπου δυόμισι ώρες αφότου ξεκίνησε για περίπατο.

Η σύζυγός του ορκίστηκε να συνεχίσει το έργο του καθώς ο Μόσλεϊ ήταν πολύ αγαπητός για τις συμβουλές του για την υγεία, μεταξύ άλλων για την απώλεια βάρους και την άσκηση.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα υποστηρικτικά μηνύματά σας. Το ξέσπασμα αγάπης από τόσους πολλούς ανθρώπους σήμαινε πάρα πολλά για μένα και την οικογένειά μου. Θα είμαι ήσυχη για λίγο καιρό. Είμαι σίγουρη ότι θα με καταλάβετε. Αλλά σύντομα θα επιστρέψω εδώ. Θέλω πάρα πολύ να συνεχίσω τη δουλειά που έδωσε στον Μάικλ και σε μένα τόση χαρά. Σας ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά που σεβαστήκατε τόσο ευγενικά την ιδιωτική ζωή της οικογένειάς μου. Ο Μάικλ ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Μας λείπει τόσο πολύ» ήταν το μήνυμά της.