Δημοσίευμα από το Ισραήλ έρχεται να… ταράξει τα νερά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ!
Μπορεί ακόμα ο Ολυμπιακός να έχει να διεκδικήσει την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου για φέτος, καθώς οι τελικοί της Basket League με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ωστόσο τα μεταγραφικά σενάρια δεν σταματούν να δίνουν και να παίρνουν.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ισραηλινά ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός βρίσκεται αυτή την περίοδο σε συζητήσεις με την πλευρά του Λορέντζο Μπράουν! Πρόκειται για ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της φετινής θερινής μεταγραφικής περιόδου στη Euroleague και σίγουρα δεν μπορεί ένας τέτοιος παίκτης, με τις ικανότητες του Μπράουν, να περάσει απαρατήρητος.
Το όνομα του Αμερικανού (πολιτογραφημένου Ισπανού) γκαρντ έχει ακουστεί για πολλές ομάδες της Ευρώπης, μεταξύ άλλων και για τον Παναθηναϊκό.
Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Μπράουν με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ λήγει το φετινό καλοκαίρι, με τον ίδιο να μην έχει ξεκαθαρίσει την απόφασή του, αλλά σε δηλώσεις του πριν λίγο καιρό να αναφέρει πως επιθυμεί να μείνει στην ισραηλινή ομάδα.
Δείτε το δημοσίευμα
— Tomer Givati (@givati_tomer) June 9, 2024
- Ξεχάστε το «κινηθείτε περισσότερο»: Η απλή συνήθεια που νικά την κούραση στο γραφείο χωρίς να χάνετε χρόνο
- Βέλγιο – Σενεγάλη 3-2: Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» επέστρεψαν από το 0-2 και με λυτρωτή τον Τίλεμανς προκρίθηκαν στους «16»
- Μουντιάλ 2026: Ο Χάρι Στάιλς πανηγύρισε έξαλλα την πρόκριση της Αγγλίας πριν τη συναυλία του στο Λονδίνο (vid)







