Η Εθνική ομάδα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει και των δύο φιλικών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τη Γερμανία και τη Μάλτα.

Ο Ανδρέας Ντόι είναι από τα νέα πρόσωπα στις κλήσεις, και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως είναι μεγάλη του τιμή να φορά το εθνόσημο.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Ντόι:

«Το κλίμα είναι πολύ καλό. Θέλουμε να νικήσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια. Δεν έχει σημασία αν είναι φιλικά ή όχι, εμείς θα πάμε για την νίκη. Είναι μεγάλη τιμή να φοράω το εθνόσημο. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία του κάθε ποδοσφαιριστή να φοράει το εθνόσημο. Στόχος μου είναι να κατακτήσω πολλά με την Εθνική.

Περιμένω πως και πως το παιχνίδι με την Γερμανία. Θα παίξουμε με μεγάλα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Υπάρχει απογοήτευση που δεν είμαστε στο Euro, αλλά παίζουμε πάντα για την νίκη. Από πέρσι περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία να κληθώ, ήρθε τώρα η στιγμή. Θα δώσω το 100% που διαθέτω. Δεν έχω κοιμηθεί εδώ και τρεις-τέσσερις μέρες επειδή πανηγυρίζαμε το τρόπαιο. Είναι νωρίς ακόμα να βάζουμε στόχους, για αρχή βλέπουμε τους δύο αγώνες».

Το πλήρες πρόγραμμα των φιλικών της Εθνικής με Γερμανία και Μάλτα

Το πλήρες πρόγραμμα των προπονήσεων, των αγώνων, αλλά και των συνεντεύξεων Τύπου στα δύο προσεχή φιλικά της Εθνικής Ομάδας με Γερμανία (7 Ιουνίου) και Μάλτα (11 Ιουνίου) ανακοίνωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την ΕΠΟ: «Ανακοινώνεται το πρόγραμμα προπονήσεων, συνεντεύξεων Τύπου και αγώνων της Εθνικής Ανδρών ενόψει των δύο εκτός έδρας φιλικών αγώνων με την Γερμανία και την Μάλτα».

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΩΡΑ

Δευτέρα 3/6 Προπόνηση στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» 18:30

Τρίτη 4/6 Προπόνηση στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» 10:30

Αναχώρηση για Ντίσελντορφ 16:00

Τετάρτη 5/6 Προπόνηση στο Ντίσελντορφ 18:30

Πέμπτη 6/6 Συνέντευξη Τύπου στο Borussia-Park 17:15

Προπόνηση στο Borussia-Park 18:00

Παρασκευή 7/6Φιλικός Γερμανία-Ελλάδα/Borussia-Park 20:45

Σάββατο 8/6 Προπόνηση στο Ντίσελντορφ 11:00

Κυριακή 9/6 Προπόνηση στο Ντίσελντορφ 18:30

Δευτέρα 10/6 Αναχώρηση για Σάλτσμπουργκ 11:00

Συνέντευξη Τύπου στο Stadion Grodig 17:15

Προπόνηση στο Stadion Grodig 18:00

Τρίτη 11/6 Φιλικός Ελλάδα-Μάλτα/Stadion Grodig 18:00

Αναχώρηση για Αθήνα 22:30

*Όλες οι ώρες στην Γερμανία και στην Αυστρία είναι τοπικές, δηλαδή μία ώρα μείον στην Ελλάδα