H Lady Gaga αρέσκεται στους ενδυματολογικούς πειραματισμούς. Αυτό απέδειξε και το βράδυ τα Πέμπτης με την εμφάνιση της στο πάρτι που πραγματοποιήθηκε στα στούντιο του NYA στο Χόλιγουντ για την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας της «Gaga Chromatica Ball».

Η ανάρτηση της

«Αν μπορείς να περπατήσεις με αέρα κάτω από τα πόδια σου, θα βρεις ότι η φαντασία ολοκληρώνεται. Βρήκα ξανά τον δρόμο μου πίσω σε μένα, με διαφορετικούς τόνους, και μέταλα που μπορούσα να λυγίσω. Ελπίζω να με αγαπήσετε και με αυτόν τον τρόπο. Γι’ αυτό που είμαι, όχι τότε αλλά σήμερα» έγραψε σε ανάρτησή της η Lady Gaga, παραθέτοντας φωτογραφίες με την εκκεντρική της εμφάνιση.

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Στο κόκκινο χαλί τους είπα ότι είμαι τμήμα αυτοκινήτου

«Με ρώτησαν τι είδος και είπα δεν ξέρω, δεν είμαι μηχανικός» πρόσθεσε η Lady Gaga.

Λίγο αργότερα βέβαια όταν τη ρώτησαν οι δημοσιογράφοι να αποκαλύψει ένα πράγμα που δεν γνωρίζει κανείς μέχρι τώρα, η Lady Gaga αποκάλυψε ότι έδωσε 5 συναυλίες ενώ νοσούσε με κορονοϊό.

Έβαλε όμως την ασφάλεια των συνεργατών της σε προτεραιότητα και σημείωσε «Το είπα σε όλους στην ομάδα μου και τους είπα ότι δεν θέλω να αισθάνεται κανείς άβολα στη δουλειά και δεν χρειάζεται να εμφανιστείτε ή να δουλέψει. Απλά δεν ήθελα να απογοητεύσω τους φανς» είπε μεταξύ άλλων.

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)