Πάρτι έστησε στην «Deutsche Bank Park» η Μπάγερ Λεβερκούζεν που διέλυσε με το εμφατικό 5-1 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 32η αγωνιστική της Bundesliga. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο χρειάζεται πλέον ακόμα δύο ματς χωρίς ήττα για να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία του γερμανικού πρωταθλήματος που θα κατακτήσει τον τίτλο αήττητη!

Στο 12ο λεπτό η Λεβερκούζεν έκανε το 1-0 με καταπληκτικό σουτ του Τσάκα, αλλά στο 37′ η Άιντραχτ έκανε το 1-1 όταν ο Σαϊμπί έκανε την σέντρα από τα αριστερά και ο Εκιτικέ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 44′ οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-2 με κεφαλιά από του Σικ από σέντρα του Χλόζεκ.

Στο 47′ οι γηπεδούχοι άγγιξαν στην ισοφάριση, αλλά το σουτ του Σαϊμπί πέρασε μόλις άουτ και στο 57’ ο Παλάσιος με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 1-3. Στο 77’ Ο Χλόζεκ έκανε το παράλληλο γύρισμα από τα αριστερά και βρήκε τον Φριμπόνγκ, ο οποίος με πλασέ σε κενό τέρμα διαμόρφωσε το 1-4 ενώ το τελικό 1-5 διαμορφώθηκε στο 87′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπόνιφεϊς.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Κοχ, Τούτα, Ενκουνκού (70′ Κνάουφ), Πάτσο, Γκέτσε, Σκιρί (70′ Λάρσον), Ντινά Εμπιμπέ (80′ Μπούτα), Σαϊμπί (80′ Μπαχόγια), Μαρμούς, Εκιτικέ (80′ Νάτσο)

Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Κοσουνού, Ταπσόμπα, Αρτούρ (61′ Χινκάπιε), Τζάκα (72′ Τα), Χόφμαν, Τέλα (72′ Φριμπόνγκ), Άντριχ, Παλάσιος, Σικ, Χλόζεκ (61′ Μπόνιφεϊς).