Ο Ολυμπιακός διέλυσε το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης την Άστον Βίλα στο «Villa Park» με 4-2, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Europa Conference League και έκανε τεράστιο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, που θα γίνει στις 29 Μαΐου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η μυθική νίκη των παικτών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήρθε μάλιστα υπό το βλέμμα του πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο οποίος βρέθηκε στις εξέδρες για να απολαύσει το παιχνίδι.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στο «Villa Park»

Ο ίδιος έχει φίλος της Άστον Βίλα και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το μεγάλο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στους Πειραιώτες.

Η κάμερα μάλιστα τον «έπιασε» να είναι αρκετά εκδηλωτικός σε διάφορα διαστήματα της αναμέτρησης, ενώ πανηγύρισε και τα γκολ των Γουότκινς (45+1’) και Ντιαμπί (52’).

Ωστόσο, η χαρά του διαδόχου του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου κράτησε για λίγο, αφού ο Ελ Κααμπί (56’) και ο Έσε (67’) είχαν άλλα σχέδια, με τον Μαροκινό να γράφει το 3-2 και τον Αργεβντινό να βάζει το κερασάκι στην τούρτα κάνοντας το τελικό 4-2.

Ο Ολυμπιακός πλέον, στρέφεται στη ρεβάνς του Καραϊσκάκη (9/5, 22:00), με στόχο να υπερασπιστεί το τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης και να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Europa Conference League, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στα τέλη Μαΐου.