Πρωτόγνωρες και απόκοσμες εικόνες αντιμετωπίζουν αρκετές περιοχές της χώρας μεταξύ των οποίων και η Καλαμάτα, καθώς έχουν «πνιγεί» από την αφρικανική σκόνη με ένα πορτοκαλί νέφος να έχει «καταπιεί» τα πάντα και το σκηνικό να παραπέμπει περισσότερο σε έρημο ή σε κάποια χώρα της Μέσης Ανατολής και λιγότερο σε Ελλάδα.

Έτσι δεν έλειψαν και αυτοί που μπήκαν άμεσα στο κλίμα και θέλησαν να γίνουν viral με έναν 14χρονο να κλέβει τις εντυπώσεις.

Ο 14χρονος, βλέποντας το σκηνικό να θυμίζει… έρημο, φόρεσε μια κελεμπία και βγήκε στους δρόμους της Καλαμάτας, με αποτέλεσμα να γίνει viral και τους περαστικούς να τον κοιτάζουν με περιέργεια.

Βέβαια, αυτή η αμφίεση εκτός από το να κεντρίσει τα βλέμματα και να παραπέμπει περισσότερο σε εμίρη, βοήθησε τον μικρό στο να προστατευθεί από τις καιρικές συνθήκες.

Δείτε το βίντεο

Οι θυελλώδεις νοτιάδες μετέφεραν μεγάλες ποσότητες σαχαριανής σκόνης, κάνοντας αποπνικτική την ατμόσφαιρα ειδικά για όσους αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα, ωστόσο σύμφωνα με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, το φαινόμενο θα αρχίσει να υποχωρεί από την ατμόσφαιρα από το πρωί της Τετάρτης (24.4.2024) και μέχρι το μεσημέρι θα έχει μειωθεί σημαντικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη In.gr (@in.gr_)