Σε απόγνωση βρίσκεται τις ελευταίες ημέρες ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος, εξαιτίας της περιπέτειας υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας του το τελευταίο διάστημα, κατάσταση για την οποία ευθύνεται, όπως υποστηρίζει, δημόσιο νοσοκομείο στο οποίο χρειάστηκε να νοσηλευθεί.

Σε βίντεο που ανήρτησε στα social media τόνισε ότι «Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Ακόμα ελπίζω ότι με τη βοήθεια της Παναγίας δεν θα κοπεί και η υπόλοιπη. Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά».

Όπως επισημαίνει ο κ. Καλλιάνος, ο πατέρας του ως ένας άνθρωπος με σοβαρά προβλήματα υγείας, όχι μόνο δεν έλαβε τη δέουσα περίθαλψη από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, αλλά παρά το γεγονός ότι μέρα με τη μέρα η κατάσταση της υγείας του επιδεινωνόταν με τον ίδιο και τον γιατρό αδερφό του να το παρακαλούν να τον βάλουν τουλάχιστον σε μία ΜΕΘ, οι γιατροί του έλεγαν απλώς ότι «είναι καλά» αφήνοντάς τον στην τύχη του.

«Υπεύθυνοι» οι γιατροί του νοσοκομείου για την επιδείνωση του πατέρα του

Όπως εξηγεί στην ανάρτησή του: «Θέλω να πω κάποια πράγματα όχι για να με λυπηθείτε, αλλά για να ξεμπροστιάσω κάποιους ανθρώπους που έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση την οικογένεια μου» αναφέρει αρχικά καισ υνεχίζει λέγοντας ότι: «Ο πατέρας μου έχει πολλά προβλήματα υγείας, καθώς κάνει και αιμοκάθαρση και έχει ζάχαρο».

«Πριν 15 ημέρες μπήκε στη Βούλα καθώς μαύρισε το δάχτυλο του μιας και έχει διαβητικό δάχτυλο. Του φέρθηκαν πολύ καλά στην Βούλα, αλλά του είπαν ότι τέτοια μεγάλα θέματα δεν μπορούν να τα αντιμετωπίσουν όπως θα έπρεπε, και θα πρέπει να βρεθεί σε άλλο νοσοκομείο» συμπλήρωσε.

Σημειώνεται ότι στο δεύτερο αυτό δημόσιο νοσηλευτικό ίδρυμα είναι που ξεκίνησε ο εφιάλτης για την οικογένεια του Γιάννη Καλλιάνου, οι οποίοι σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει, δεν φαίνεται να χειρίστηκαν το περιστατικό με τον πατέρα του όπως θα έπρεπε, με αποτέλεσμα την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του, ώσπου κατέληξε να πάθει ανακοπή.

«Πήγε ο πατέρας μου σε αυτό το νοσοκομείο και του ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Τις επόμενες πέντε ημέρες πήγαινε καλά. Την έκτη μέρα έκανε κορεσμό. Ο αδερφός μου είναι γιατρός στην Κύπρο και ήρθε τον είδε και είπε να μπει στην πλατφόρμα και να εισαχθεί σε ΜΕΘ. Οι γιατροί μου είπαν ότι υπογράφουμε όλοι ότι ο κ. Καλλιάνος είναι καλά. Ο αδερφός μου τους παρακάλαγε να τον βάλουν σε ΜΑΦ» τόνισε, καθώς η οικογένεια έβλεπε ότι μέρα με τη μέρα χειροτέρευε, την ώρα που οι γιατροί αρνούνταν να τον βάλουν σε ΜΕΘ.

Στο βίντεο που ανήρτησε, αναφέρθηκε στην άσχημη τροπή που πήρε η υγεία του πατέρα του, καθώς κατέληξε να πάθει ανακοπή και τότε ήταν που οι γιατροί τον διασωλήνωσαν.

«Έχουν στερέψει τα δάκρυα μου. Τους παρακάλαγα να τον βάλουν σε μια ΜΑΦ. Τελικά, ο πατέρας μου έκανε ανακοπή σήμερα και τον διασωλήνωσαν» είπε όντας συντετριμμένος με το γεγονός.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, εν τη ρύμη του λόγου φαίνεται να λέει το όνομα του νοσοκομείου το οποίο δεν ήθελε να κατονομάσει.

«Επειδή αυτό που έπαθε ο πατέρας μου θα το έχουν πάθει πολλοί άνθρωποι, δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν από εμένα και τον αδερφό μου. Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά ελπίζω να τα καταφέρει. Δεν είχε οξυγόνο καθόλου και πέρναγε μια νοσοκόμα κάθε 4 ώρες».

Δείτε το βίντεο: