Ένταση ανάμεσα στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Εργκίν Αταμάν υπήρξε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (77-71) για την 3η αγωνιστική του top-6 της Basket League.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μάλιστα ήταν φανερά εκνευρισμένος κατά τη διάρκεια του flash interview, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να μην επιθυμεί πάντως να σχολιάσει το επεισόδιο που είχε με τον τεχνικό του Τριφυλλιού. «Να το σχολιάσουν οι άλλοι», απάντησε ερωτώμενος για το κομμάτι της έντασης.

Δείτε το βίντεο:

Και τις σχετικές φωτογραφίες:

Μπαρτζώκας: «Πήραμε πολλές λάθος αποφάσεις»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε σε όσα κόστισαν στην ομάδα του στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον.

Όσα είπε ο Μπαρτζώκας:

Για το ματς: «Πήραμε πολλές λάθος αποφάσεις, νομίζω ότι ελέγξαμε το παιχνίδι στο 2ο ημίχρονο. Έπρεπε να βάλουμε πίεση στον Παναθηναϊκό, χάσαμε πολλές βολές, χάσαμε ανοικτά σουτ με καλούς σουτέρ και φυσικά και ένα αμυντικό ριμπάουντ κρίσιμο του Γκριγκόνις και σκόραρε δυο βολές. Με βάση την εμφάνιση μας και τα ποσοστά μας είχαμε καλή τύχη να πάρουμε το ματς. Δεν έγινε, θα πάρουμε κάποιο από τα επόμενα».

Για την διαχείριση που χρειάζεται στη συνέχεια: «Όλοι λέγατε πριν το παιχνίδι ότι δεν ήταν ένα κομβικό ματς. Εμείς παλέψαμε το παιχνίδι για το κερδίσουμε, χωρίς να έχουμε ελπίδες για να κερδίσουμε το πλεονέκτημα στην κανονική περίοδο, αλλά στα play-off θα είμαστε οκ».