Ο Πύρρος Δήμας βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Με αφορμή τη συμμετοχή του στις Ευρωεκλογές, ο Πύρρος Δήμας μίλησε για την χρυσή εποχή της άρσης βαρών, την προσωπική του ζωή, αλλά και το παιδί που περιμένουν με την σύντροφό του, Αφροδίτη Σκαφίδα.

Το φύλο του μωρού που περιμένει

«Περιμένουμε κοριτσάκι, η κοράκλα μου. Θα έπαιρνα άδεια λεωφορείου αλλά τα μεγάλα έφυγαν, οπότε… Εγώ έκανα το χρέος προς την πατρίδα! Η μεγάλη μου κόρη είναι εδώ, ο Βίκτωρας και η Μαρία είναι Αμερική σπουδάζουν και ο Νικόλας είναι εδώ. Όλοι κάνουν αθλητισμό, τον έχουν κάνει τρόπο ζωής», είπε αρχικά για τα παιδιά του ο Πύρρος Δήμας.

H αντίδραση των παιδιών για τη νέα του σύζυγο

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης και με αφορμή τον γάμο του Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε: «Από το λίγο που γνώριζα την Αναστασία, να μου επιτραπεί να πω πως είναι ευτυχισμένη που σε βλέπει ξανά ευτυχισμένο. Πραγματικά δεν ξέρω στο μυαλό σου πώς το έχεις, αλλά έναν άνθρωπο που τον αγαπάς και είναι τόσο νέος, θέλεις να συνεχίσει τη ζωή του, να είναι καλά», ανέφερε ο παρουσιαστής του ANT1.

«Όταν ξεκινήσανε οι πρωινές εκπομπές και είπαν ότι στεναχωρήθηκαν τα παιδιά μου με τον γάμο μου, εγώ είπα πως στην αρχή της σχέσης με την Αφροδίτη υπήρχε μια δυσκολία με τα παιδιά, δεν ήταν εύκολο όταν ένα παιδί έχει χάσει τη μαμά του.

Είχα πει εγώ σε κάποια συνέντευξη ότι τα παιδιά όταν έμαθαν για την σχέση μου με την Αφροδίτη στεναχωρήθηκαν. Αυτό σιγά σιγά περνάει. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν ισορροπία», απάντησε ο Πύρρος Δήμας στο The 2Night Show.