Θέλει να επιστρέψει στην σκηνή η Σελίν Ντιόν παρά το σύνδρομο του δυσκίνητου ανθρώπου, από το οποίο πάσχει.

«Η προσπάθεια να ξεπεράσω αυτή την αυτοάνοση διαταραχή ήταν μια από τις δυσκολότερες εμπειρίες της ζωής μου, αλλά παραμένω αποφασισμένη να επιστρέψω μια μέρα στη σκηνή και να ζήσω μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή», έγραψε η 55χρονη τραγουδίστρια σε ανάρτησή της στο Instagram την Παρασκευή 15 Μαρτίου.

H Nτιόν μοιράστηκε το μήνυμα μαζί με μια φωτογραφία με τον 23χρονο γιο της Ρενέ-Τσαρς Ανζελίλ και τα 13χρονα δίδυμα Έντι και Νέλσον: «Είμαι βαθιά ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη από τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, την ομάδα μου και όλους εσάς!».

Δείτε την ανάρτηση

Το μήνυμα της Σελίν Ντιόν

Η Καναδή ποπ-σταρ μοιράστηκε το μήνυμα προς τιμήν της ημέρας ευαισθητοποίησης για το σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου, η οποία είναι στις 15 Μαρτίου. «Θέλω να στείλω την ενθάρρυνση και την υποστήριξή μου σε όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που έχουν επηρεαστεί από το σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου», συνέχισε η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της.

«Θέλω να ξέρετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε! Μπορούμε να τα καταφέρουμε!» κατέληξε, υπογράφοντας: «Με αγάπη, Σελίν».

Οι πρόσφατες εμφανίσεις της Σελίν Ντιόν

Τον Νοέμβριο του 2023, η Ντιόν έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια, όταν παρακολούθησε έναν αγώνα χόκεϊ στο Λας Βέγκας.

Μία από τις πρόσφατες εμφανίσεις της – έκπληξη ήταν στα φετινά βραβεία Grammy. Εμφανίστηκε στη σκηνή στο τέλος της τελετής για να απονείμει το βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάς στην Τέιλορ Σουίφτ για το «Midnights».

«Όσοι είχαμε την ευλογία να είμαστε εδώ στα βραβεία Grammy δεν πρέπει ποτέ να θεωρούμε δεδομένη την τεράστια αγάπη και χαρά που φέρνει η μουσική στη ζωή μας και στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», δήλωσε η Ντιόν. «Μου δίνει μεγάλη χαρά να παρουσιάζω ένα βραβείο Grammy που μου παρουσίασαν δύο θρύλοι, η Νταϊάνα Ρος και ο Στινγκ, πριν από 27 χρόνια», πρόσθεσε χαμογελώντας.