Στο ζήτημα της τραγωδίας των Τεμπών, το οποίο είχε θέσει το πρωί με ανακοίνωσή του με αφορμή δηλώσεις του βουλευτή της Ν.Δ. Μακάριου Λαζαρίδη στον ΑΝΤ1, επανέρχεται το κόμμα της Κουμουνδούρου.

Ειδικότερα, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν: «Ο βουλευτής της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης είπε το πρωί: ‘Γιατί συνέβη αυτό το οποίο δεν είναι μπάζωμα; Επειδή έπρεπε να επιχειρήσουν οι γερανοί να σηκώσουν τα βαγόνια γιατί ακούγονταν ακόμη και φωνές κυρία Αναστασοπούλου για να δούμε αν υπήρχαν είτε θύματα, είτε άνθρωποι οι οποίοι έχρηζαν βοήθειας’».

«Μήπως θα ήθελε να παρακολουθήσει τα δύο βίντεο;»

Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι το απόγευμα (σε συνέντευξη στο Attica) στο ερώτημα δημοσιογράφου αν ακούγονταν φωνές ανθρώπων έξι ημέρες μετά, ανέφερε: «Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Για αυτό σας είπα, τα fake news του ΣΥΡΙΖΑ και τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ δεν με αγγίζουν».

Μετά τη νέα δήλωση του κ. Λαζαρίδη, οι ίδιες πηγές σχολιάζουν: «Αλήθεια τι έχει να πει ο κ. πρωθυπουργός για τον βουλευτή του; Μήπως θα ήθελε να παρακολουθήσει τα δύο βίντεο;».

«Πόσο ακόμα να αντέξουν αυτή την κοροϊδία οι συγγενείς των θυμάτων, αλλά και ολόκληρη η κοινωνία;», ρωτούσε νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και πρόσθετε πως «είναι αδιανόητο μέχρι που μπορούν να φτάσουν για να συντηρήσουν το αφήγημα της μη ευθύνης της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κώστα Αχ. Καραμανλή για το έγκλημα».