Επεισόδια σημειώθηκαν περίπου στις 14:00 το μεσημέρι στο Σύνταγμα με πρωταγωνιστές οπαδούς της ομάδας Μακάμπι Τελ Αβίβ οι οποίοι επιτέθηκαν σε νεαρό άντρα ο οποίος φορούσε παλαιστινιακό μαντήλι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αλλοδαπός τραυματίστηκε ελαφρά ενώ στο σημείο επικράτησε αναβρασμός.
Λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό οπαδοί των Ισραηλινών, που έχουν ταξιδέψει στην Ελλάδα για την αναμέτρηση, συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Συντάγματος.
Εκεί, φώναξαν συνθήματα και άναψαν καπνογόνα και φεύγοντας, στα σκαλιά του μετρό του Συντάγματος, επιτέθηκαν σε νεαρό άντρα που φορούσε παλαιστινιακό μαντήλι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άντρας τραυματίστηκε ελαφρά ενώ στο σημείο επικράτησε αναβρασμός.

- Προεδρικές εκλογές στην Κολομβία: Ο ακροδεξιός Αμπελάρδο ντε λα Εσπριέγια και ο αριστερός Ιβάν Σεπέδα πάνε σε δεύτερο γύρο την 21η Ιουνίου
- Η Κούβα στρέφεται στη Ρωσία και την Ευρασία για να διασώσει την οικονομία της
- Συναγερμός για τον Έμπολα: Αρνητικός ο ένας από τους δύο ασθενείς στη Βραζιλία – Ύποπτο κρούσμα και στην Ιταλία







