Ύστερα από 14 χρόνια, η Χάιντι Κλουμ έβαλε ξανά τα φτερά της και έγινε «αγγελάκι» για λογαριασμό του περιοδικού «Glamour» στη Γερμανία. Σε μια αποκαλυπτική φωτογράφιση πόζαρε με λευκά εσώρουχα σαν Άγγελος της Victoria’s Secret μαγνητίζοντας τα βλέμματα.

Το 50χρονο μοντέλο θέλησε να δώσει μια γερή γεύση από τη φωτογράφιση στους followers της στο Instagram, ανεβάζοντας στο προφίλ της αρκετές λήψεις.

Σε μία από αυτές τη βλέπουμε να ποζάρει με μαύρο διάφανο τοπ, ενώ σε μία λεζάντα έγραψε «Αυτά είναι τα 50», θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία.

Η Χάιντι Κλουμ φέτος τον Ιούνιο θα κλείσει τα 51 και αν μη τι άλλο έχει αποδείξει με το παραπάνω ότι τουλάχιστον στην περίπτωσή της, η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός αφού είναι εξίσου γοητευτική με την εποχή που ήταν αγγελάκι της Victoria’s Secret.

Δηλώνει φαν του γυμνισμού

Η Χάιντι Κλουμ ήταν πρόσφατα καλεσμένη στο podcast «Armchair Expert» του Dax Shepherd και εξήγησε γιατί αγαπάει τον γυμνισμό, εστιάζοντας στο βίντεο που ανέβασε με την ίδια να ποζάρει γυμνή δίπλα στον σύζυγό της.

«Ανυπομονώ να βγάλω την μπλούζα μου. Και πραγματικά δεν πρόκειται για κάτι σέξι ή κάτι σεξουαλικό. Είναι θέμα ελευθερίας. Για μένα, επίσης, επειδή δεν θέλω να έχω γραμμές μαυρίσματος και υπάρχει επίσης η αίσθηση ότι ο ήλιος περνάει σε όλο σου το σώμα αντί να έχεις κάτι πάνω σου».

«Ξέρω, ίσως ακούγεται χαζό, αλλά όταν μπαίνεις στο νερό και κολυμπάς, έχεις ένα συγκεκριμένο είδος αίσθησης, και πάλι, δεν είναι σεξουαλική αίσθηση, αλλά είναι πολύ απελευθερωτικό».