Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται η ληστεία που έγινε από ανήλικο δράστη σε κατάστημα εστίασης στις Καμάρες Χαλκίδας. Όλα ξεκίνησαν στις 5:00 τα ξημερώματα, όταν ο ανήλικος μπήκε στο κατάστημα και η ιδιοκτήτρια ήρθε αντιμέτωπη μαζί του.

Κατόπιν τούτου, ο δράστης ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη για ληστεία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και κλοπή τροχοφόρου. Κατά την διάρκεια της προανάκρισης πρόκυψε ότι, νωρίτερα ο δράστης είχε αφαιρέσει σταθμευμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα από περιοχή της Χαλκίδας, την οποία χρησιμοποίησε ως μέσο διαφυγής.

Τι δείχνει το βίντεο

Οι κάμερες δείχνουν τον δράστη να μπαίνει στο κατάστημα και στη συνέχεια να κατευθύνεται στη ταμειακή μηχανή, κρατώντας ένα μαχαίρι. Από την πλευρά της, η ιδιοκτήτρια του καταστήματος παρέμεινε ψύχραιμη και βρίσκεται ακριβώς πίσω του προσπαθώντας να τον απομακρύνει από το σημείο, ενώ κατάφερε παράλληλα να πετάξει το μαχαίρι.

Αμέσως μετά, ο ανήλικος δράστης, αφού έχει αφαιρέσει τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή, τρέχει, καβαλά τον πάγκο, πηδάει στον χώρο εξυπηρέτησης των πελατών και αμέσως τρέχει να διαφύγει, αλλά τελικά πέφτει στο δάπεδο.

Εν τέλει, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα παρέμεινε απόλυτα ψύχραιμη, καθώς μεγαλώνει τρία παιδιά και δεν είχε άλλη επιλογή, ώστε να διακινδυνεύσει -περισσότερο- τη ζωή της, παρά την απώλεια των εισπράξεων.

Δείτε το βίντεο