Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 14χρονου Δημήτρη Σ. που είχε εξαφανιστεί το Σάββατο (24/2) από το Νέο Ηράκλειο με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και να εκδοθεί Missing Alert.

Η περιπέτεια του ανήλικου σύμφωνα με την ενημέρωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» έληξε την Κυριακή (25/2) δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο ανήλικος βρέθηκε από ευαισθητοποιημένους πολίτες, οι οποίοι τον αναγνώρισαν.

Ο Δημήτρης Σ. είναι καλά στην υγεία του και επέστρεψε στην οικογένειά του. «To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Δημήτρη Σ. και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Missing Alert για την εξαφάνιση του 14χρονου

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το Missing alert που εκδόθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» ο Δημήτρης Σ. εξαφανίστηκε το Σάββατο (24/2) και ώρα 23:00 από την περιοχή του Νέου Ηρακλείου Αττικής.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Δημήτρη Σ., την Κυριακή (25/2) και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συνέτρεχαν λόγοι που έθεταν τη  ζωή του σε κίνδυνο.