Πανό ενότητας μαζί με έναν ηλικιωμένο σύνεδρο σήκωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της άφιξής του στο κλειστό του Tae Kwo Do, που διεξάγεται για δεύτερη μέρα το 4ο συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το πανό ανέγραφε συγκεκριμένα: «ΣΥΡΙΖΑ ενωμένος ποτέ νικημένος. Όλοι ενωμένοι. ΟΜ (σ.σ. οργάνωση μελών) Ερέτριας).

Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στον χώρο του συνεδρίου περίπου στις 16:00. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», που εκπέμπει από το κλειστό του Tae Kwo Do.

Ο πρόεδρος τους ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπήκε στο στούντιο του σταθμού και δήλωσε υπερήφανος που τα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η Αυγή και το Κόκκινο παραμένουν ανεξάρτητα μέσα, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να δοθεί στα μέλη του κόμματος η δυνατότητα να συμμετέχει στην παραγωγή πολιτικής.

Ο ίδιος αναφερόμενος στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε ότι θα «ταιριάξουν το κόμμα με την κοινωνία», υπογραμμίζοντας ότι «η μεγάλη προοδευτική συμμαχία θα δώσει εναλλακτική».

Επιπλέον υπογράμμισε ότι θέλει να προσφέρει στην Ελλάδα ως πρόεδρος ενός κόμματος, ανεξάρτητο από συμφέροντα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με νομιμοποίηση των μελών, από ένα «κόμμα που μπορεί να ενώσει όλο τον προοδευτικό κόσμο».

Δείτε φωτογραφίες:

Ο Στέφανος Κασσελάκης και το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με το πανό που δημιούργησε

Ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης