Η Πάρις Χίλτον κλείνει σήμερα 17 Φεβρουαρίου τα 43 της χρόνια και φρόντισε να κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν. Έτσι, μοιράστηκε με το κοινό της μερικά στιγμιότυπα από το παρελθόν, τα οποία και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πάρις ΧίλτονΣε αυτά φαίνεται σε διάφορες φάσεις της ζωής της, να ποζάρει στον φακό, φορώντας εντυπωσιακά σύνολα.

Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά μου

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά μου! �� Μιας και είναι η εποχή του Υδροχόου, κάνω μια αναδρομή στα εμβληματικά φορέματα των γενεθλίων μου στο παρελθόν♒️��✨ Ποιο είναι το αγαπημένο σου;! ����».

Η οικογένεια και τα δύο παιδιά

Η Πάρις Χίλτον αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να αποκτήσει τα δύο της παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας. Σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο Romper, εξήγησε ότι για όλα ευθύνεται το τραύμα που βίωσε ως έφηβη, όταν οι γονείς της την έστειλαν σε «σχολείο» για προβληματικά παιδιά στη Γιούτα.

«Αν βρεθώ σε ιατρείο, κάνω εμβόλιο, οτιδήποτε, κυριολεκτικά θα πάθω κρίση πανικού και δεν θα μπορώ να αναπνεύσω», είπε. «Απλώς ήξερα πως δεν θα ήταν υγιές ούτε για εμένα, ούτε για το μωρό, το να μεγαλώσει μέσα σε κάποια που έχει τόσο άγχος».