Πανικός στο Κάνσας, καθώς στην διάρκεια της παρέλασης των πρωταθλητών Kansas City Chiefs στον τελικό του Super Bowl, ακούστηκαν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετοί άνθρωποι.

Σύμφωνα με την πρώτη αναφορά της αστυνομίας, οι πυροβολισμοί έπεσαν στον Σταθμό Union όπου υπήρχαν χιλιάδες πολίτες για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα, του Γιώργου Καρλαύτη, να παρελαύνει από το κέντρο της πόλης, μετά την κατάκτηση του Super Bowl.

Σε βίντεο που ανέβηκε στα σόσιαλ, φαίνεται ο χώρος έξω από τον σταθμό να έχει αδειάσει και δεκάδες αστυνομικοί να τρέχουν με τα όπλα στα χέρια εντός του κτιρίου.

«Στο τέλος της συγκέντρωσης ακούστηκαν πυροβολισμοί δυτικά του σταθμού Union κοντά στο γκαράζ και αρκετοί άνθρωποι χτυπήθηκαν», δήλωσε ο λοχαγός Jake Becchina, εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος της πόλης του Κάνσας. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο ένοπλους για περισσότερη έρευνα, είπε ο Becchina.

Το αστυνομικό τμήμα της πόλης του Κάνσας είπε στο X: «Σημειώθηκαν πυροβολισμοί γύρω από το σταθμό Union. Παρακαλώ φύγετε από την περιοχή».

Εκτιμάται πως 9 άτομα έχουν τραυματιστεί από τους πυροβολισμούς, σύμφωνα με το KansasCity.com, ωστόσο οι πληροφορίες δεν έχουν εξακριβωθεί.

Νωρίτερα, δύο άνθρωποι πυροβολήθηκαν κοντά στις οδούς 27th και McGee, σύμφωνα με την αστυνομική Alayna Gonzalez. Τα θύματα φέρονται να φέρουν τραύματα που δεν είναι επικίνδυνα για τη ζωή τους.