Ήταν τον Νοέμβριο του 2021 που η Ellie Crossley και η Rebecca Doughty έχασαν τις ζωές τους σε ένα μοιραίο τροχαίο μετά από βόλτα για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους.

Το αυτοκίνητό τους συγκρούστηκε με αυτό του Benjamin Lewis, ο οποίος παραδέχτηκε την ενοχή του για το μοιραίο τροχαίο μετά από επικίνδυνη οδήγηση.

Η Ellie Crossley και η Rebecca Doughty ταξίδευαν πίσω στο σπίτι τους στο Flintshire της βόρειας Ουαλίας από την αγορά των χριστουγεννιάτικων δώρων τους.

Οι δύο φίλες άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, με τον οδηγό του άλλου αυτοκινήτου να επιζεί από τη σφοδρή σύγκρουση.

Συντετριμμένοι οι δικοί τους άνθρωποι

Η αστυνομία ζήτησε αργότερα μάρτυρες και βίντεο από την dash cam για το μοιραίο τροχαίο, κλείνοντας τότε τον δρόμο για αρκετές ώρες.

Ο Benjamin Lewis είχε δηλώσει την ενοχή του στο δικαστήριο τον Οκτώβριο του 2023 για απρόσεκτη οδήγηση που οδήγησε στον θάνατο των δύο κολλητών.

Την ώρα της τραγωδίας είχε απομακρυνθεί από τους πυροσβέστες και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Αναμένεται να καταδικαστεί στο Chester Crown Court στις 29 Απριλίου ενώπιον του δικαστή.

H Ellie Crossley και η Rebecca Doughty ήταν από παιδιά φίλες. Τα δύο κορίτσια ηλικίας 20 ετών επέστρεφαν σπίτι τους μετά από μια χριστουγεννιάτικη εκδρομή για ψώνια όταν ενεπλάκησαν στο μοιραίο τροχαίο.

Οι δύο οικογένειες και οι φίλοι τους παραμένουν συντετριμμένοι από αυτό το τραγικό γεγονός.