Η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μπρατάκος παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα, πριν από μερικές μέρες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο Γιάννης Κουρτάκης αποκαλύπτει ότι οι δυο τους ένωσαν τις ζωές τους με πολιτικό γάμο.

«Ο καλός πληροφοριοδότης μου, με ενημέρωσε ότι οι δύο επέλεξαν εντελώς διακριτικά να ζήσουν την μοναδική στιγμή της (κοινής) ζωής τους. Μάλιστα, ο Γιάννης Μπρατάκος και η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στον Δήμο Αθηναίων» γράφει ο εκδότης των Παραπολιτικών.

Η σχέση που έχουν η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μπρατάκος έγινε γνωστή τον Σεπτέμβριο του 2022.

Η επιθυμία να αποκτήσει παιδιά

Η πολιτικός είχε δηλώσει σε συνέντευξη της στην Φαίη Σκορδά πριν λίγα χρόνια:

«Το πρότυπό μου μέσα στο σπίτι είναι η μητέρα μου, η οποία ήταν εξαιρετική νοικοκυρά και μαγείρισσα. Εγώ δεν είμαι τόσο καλή μαγείρισσα αλλά προσπαθώ να βελτιώνομαι.

Σωστός οικογενειάρχης είναι αυτός που είναι εκεί, που στηρίζει, που αναπαύει, που ανακουφίζει, που σε κάνει να χαμογελάς.

Ονειρεύομαι να κάνω παιδιά. Πολλές φορές οι φίλες μου μού φέρνουν τα δικά τους παιδιά στο σπίτι για να κάνω baby sitting. Υπήρχαν μάλιστα φορές που, επειδή δεν είχα την πολυτέλεια χρόνου να κάτσω σπίτι, τα έπαιρνα μαζί μου στις εκδηλώσεις.»