Η Τόρι Σπέλινγκ αποκάλυψε ότι ο αείμνηστος συμπρωταγωνιστής της στο Μπέβερλι Χιλς Λουκ Πέρι έβγαινε κρυφά με τη Μαντόνα.

Η ηθοποιός μίλησε για τη στενή σχέση του Λουκ Πέρι με τη Μαντόνα κατά τη διάρκεια της δεκαετούς σειράς που προβλήθηκε από το 1990 έως το 2000.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι με τράβηξε στο καμαρίνι του και μου το είπε» αποκάλυψε η Τόρι Σπέλινγκ στη συμπαρουσιάστρια του podcast «90210MG» Τζένι Γκαρθ, σύμφωνα με το Page Six.

«Ένιωθα ότι με εμπιστεύεται. Ω Θεέ μου, μου λέει για τη Μαντόνα».

Η Τόρι Σπέλινγκ αποκάλυψε επίσης ότι ο Λουκ Πέρι την κάλεσε ακόμα και να ακούσει ένα μήνυμα που του είχε στείλει στον τηλεφωνητή η βασίλισσα της ποπ.

«Θυμάμαι πως ήμουν «είσαι το πιο cool άτομο σε όλο τον κόσμο. Πρώτον επειδή είσαι ο Λουκ Πέρι και δεύτερον επειδή σε θέλει η Μαντόνα»» εξήγησε η Τόρι Σπέλινγκ.

«Τα κρατούσαμε αυτά τα πράγματα από εσένα γιατί αυτό είναι κάτι που θα ήθελες να ακούσεις», σημείωσε η Τόρι Σπέλινγκ.

Η γνωριμία του Λουκ Πέρι με τη Μαντόνα

Η Μαντόνα και ο Λουκ Πέρι είχαν συνδεθεί για πρώτη φορά σε μια εκδήλωση για το Αμερικανικό Ίδρυμα για το AIDS στο ξενοδοχείο Beverly Wilshire, σύμφωνα με το εξώφυλλο του Vanity Fair το 1992.

Πριν από την εκδήλωση, η Μαντόνα φέρεται να τηλεφώνησε στον ηθοποιό ενώ βρισκόταν στο πλατό της τηλεοπτικής σειράς του FOX για να τον ρωτήσει αν θα της παρέδιδε ένα βραβείο.

Ο Λουκ Πέρι, που πέθανε στις 4 Μαρτίου 2019 στα 52 του χρόνια, αρχικά θεώρησε πως το τηλεφώνημα ήταν ένα αστείο, αλλά δεν μπόρεσε να αντισταθεί και να πει όχι στην ευκαιρία.

Εκείνο το βράδυ, η Μαντόνα υποδέχτηκε τον τότε μεγαλύτερο καρδιοκατακτητή του Χόλιγουντ με ένα φιλί στη σκηνή, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Δεν είναι σαφές πόσο καιρό διήρκεσε η φημολογούμενη σχέση τους, αλλά ο ηθοποιός παντρεύτηκε με τη Rachel Sharp το 1993, ένα χρόνο μετά το ειδύλλιό του με τη Μαντόνα.

Το ζευγάρι, που χώρισε το 2003, απέκτησε δύο παιδιά, την 23χρονη Sophie και τον 26χρονο Jack.

Ο Λουκ Πέρι ήταν αρραβωνιασμένος με τη Wendy Madison Bauer όταν πέθανε μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο το 2019.

Όσο για τη Μαντόνα, η τραγουδίστρια άρχισε να βγαίνει με τον γυμναστή της Carlos Leon αφού γνωρίστηκαν το 1994.

Μετά από έναν χρόνο το ζευγάρι καλωσόρισε την κόρη του Lourdes Lola Leon, 27 ετών.

Το ζευγάρι χώρισε το 1997 και η Μαντόνα παντρεύτηκε τον Guy Richie τον Δεκέμβριο του 2000.

Η Μαντόνα και ο Guy Richie απέκτησαν τον γιο τους Rocco Ritchie, 23 ετών. Υιοθέτησαν επίσης τον γιο τους David Banda, 18 ετών, πριν από το διαζύγιό τους το 2008.

Η τραγουδίστρια υιοθέτησε επίσης την κόρη της Chifundo ‘Mercy’ James, 18, το 2009 και τα 11χρονα δίδυμα Stella Ciccone και Estere Ciccone το 2017.