Κοινή ανακοίνωση μέσω της δικηγόρου τους εξέδωσαν η Όλγα Κιουρτσάκη και ο σύζυγός της, Φώτης Λώσης. Ζητούν από τα μέσα να σταματήσουν την αναπαραγωγή στα θέματα που αφορούν στις σχέσεις τους με την Άντζελα Δημητρίου.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι οι αναρτήσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα η Όλγα Κιουρτσάκη στα social media, δεν έχουν καμία σχέση με την μητέρα της και κάποια μεταξύ τους κόντρα.

Η εκπομπή «Happy Day» διάβασε την ανακοίνωση της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση.

«Μετά τη συνεχή αναπαραγωγή ανακριβών δημοσιευμάτων τις τελευταίες ημέρες, ιδιαίτερα κλονιστικών για τη ψυχική μας ισορροπία και πρωτίστως με γνώμονα τη προστασία του ανήλικου τέκνου μας, σας παρακαλούμε θερμά να αποσύρετε όλα τα εν λόγω δημοσιεύματα που αφορούν στις οικογενειακές μας σχέσεις και να παύσετε στο μέλλον την αναπαραγωγή αντίστοιχων δημοσιευμάτων αναφορικά με τις οικογενειακές και διαπροσωπικές μας σχέσεις, αλλιώς η οικογένειά μας θα προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για τη συκοφαντική δυσφήμιση που υφίσταται.

Περαιτέρω θα πρέπει να διασαφηνίζουμε ότι καμία σχέση δεν υπάρχει ανάμεσα σε όσα επιλέγουμε να δημοσιεύσουμε σε κοινωνικά δίκτυα (instagram, facebook stories, Tik Tok κτλ) με τα πρόσωπα της οικογένειάς μας και τις σχέσεις μεταξύ μας, ενώ οι σχολιασμοί που διαβάζουμε ανάγονται σε εικασίες που είναι εντελώς ανεπείριστοι, εντείνοντας με αυτόν τον τρόπο τον βαθμό της ζημίας που έχουμε ήδη υποστεί. Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας και τον σεβασμό που θα επιδείξετε στη βούληση της οικογένειάς μας προς προστασία του ανήλικου τέκνου μας», επισημαίνεται.

Δείτε το βίντεο: