Ο Πάνος Δημάκης, αλλιώς το «Γεράκι» του «The Chase» αποκάλυψε τα κέρδη που έχει καταφέρει να κερδίσει από διάφορα παιχνίδια που έχει συμμετάσχει. Mεταξύ άλλων, μίλησε για την αναμενόμενη σειρά «17 Κλωστές», η οποία είναι βασισμένη στο βιβλίο του.

«Εγώ την Μαρία Μπεκατώρου την γνώρισα στο “Still Standing” που είχα παίξει ως παίκτης και είχα κερδίσει. Αυτό που εκτιμούσα στη Μαρία και της το είχα πει τότε, αυτό ακριβώς νιώθω και εγώ τώρα. Νιώθω ευγνώμων, έχω προσπαθήσει στη ζωή μου, δεν μου έχει έρθει τίποτα εύκολο, είναι χαρά και ευγνωμοσύνη για οτιδήποτε μου συμβαίνει. Έγραφα ένα βιβλίο που του έβαλα κινηματογραφική πλοκή, επειδή έτσι ένιωθα. Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ αυτό που συμβαίνει σήμερα», είπε στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Πήρε μέρος σε 10 τηλεπαιχνίδια

Αστειευόμενος ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τον ρώτησε αν όντως έχει όλες αυτές τις απαντήσεις στις ερωτήσεις του «The Chase». Εκείνος απάντησε λέγοντας: «Στο ποδόσφαιρο είμαι άθλιος στους παίκτες, δεν μπορώ να θυμηθώ καθολού. Αλλά είμαι πιο καλός στο στατιστικό, για παράδειγμα “πόσες φορές το έχει πάρει η τάδε ομάδα”, το παίρνω στατιστικά και έτσι μου μένουν πιο πολύ. Αρκετοί με ρωτάνε και μου λένε “έλα ποιο είναι το μυστικό;”. Δεν έχει βγει ποτέ κανένας παίκτης και να πει “παιδιά γίνεται έτσι είναι κομπίνα”. Πήγαινα από τα 25 στα τηλεπαιχνίδια και δόξα το Θεό έχω κερδίσει μεγάλο ποσά. Έχω πάει σε 10 και έχω κερδίσει 7 – 8 και έχω πάρει το σπίτι μου από εκεί. Τότε έδιναν πολλά λεφτά. Είχα πάει στο “Θησαυροφυλάκιο” με το Μικρούτσικο και είχα κερδίσει 55.000 ευρώ, είχα πάει στο “Είσαι πιο έξυπνος από ένα 10χρονο;” είχα κερδίσει 50.000 ευρώ, στο “Still Standing” 30.000 ευρώ. Σύνολο είναι 190.000 ευρώ».

«Το Google για μένα είναι πολύ σημαντικό. Ότι βρω, το ψάχνω. Επέλεξαν ανθρώπους που έχουν μια γκάμα γνώσεων. Από μικρός μου άρεσε να παρακολουθώ τηλεπαιχνίδια. Πήγαινα για να κερδίσω λεφτά, δεν πήγαινα για την εμπειρία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: