Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη με πληροφορίες να αναφέρουν ότι περίπου στις 16.30 εντοπίστηκε η σορός του άτυχου άνδρα στο Μεσολόγγι.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA η μητέρα και η αδερφή του 31χρονου ενημερώθηκαν τηλεφωνικά ενώ βρίσκονται έξω από το δικαστήρια Μεσολογγίου όπου απολογείται από το πρωί ο 50χρονος κρεοπώλης που έχει συλληφθεί.

Εικόνα από το σημείο που -σύμφωνα με τις πληροφορίες- έχει βρεθεί η σορός του Μπάμπη

Τραγικός επίλογος στο Μεσολόγγι, με τις αρχές να εντοπίζουν τη σορό του Μπάμπη 18 μέρες μετά την εξαφάνισή του

Όπως θα δείτε και στο βίντεο η κραυγή της μητέρας του Μπάμπη ήταν σπαρακτική.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πράγματι έχει βρεθεί σορός άνδρα και πρόκειται για τον αγνοούμενο 31χρονο.

Η πρώτη αναγνώριση έγινε από τα ρούχα που φορούσε ο άτυχος άνδρας ενώ στο σημείο έσπευσε και ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η σορός βρέθηκε στην περιοχή Ευαγγελίστρια στον Κάμπο Ευηνοχωρίου μέσα σε ένα βαλτώδες αυλάκι με καλαμιές.

Η σορός εντοπίστηκε από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο από τη μυρωδιά. Μάλιστα ο σκύλος έπεσε μέσα στο νερό και βρήκε το πτώμα που ήταν καλυμμένο από ένα βαρύ αντικείμενο.

Δείτε στον χάρτη το σημείο που βρέθηκε η σορός του Μπάμπη

Μετά από απόφαση του εισαγγελέα, ορκωτός εκπαιδευτής έφτασε το Σάββατο στο Μεσολόγγι και έψαχνε με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ώστε να βρει γενετικό υλικό.

Είναι ο σκύλος που χρησιμοποιήθηκε και στο δυστύχημα στα Τέμπη.

Εστίασε σε βάλτους και στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, ενώ χθες συμμετείχαν και εθελοντές και συγγενείς του αγνοούμενου, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στις έρευνες συμμετείχαν πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής αλλά και drone.

Ο κατηγορούμενος

Σημειώνεται ότι υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, έφτασε το πρωί της Δευτέρας (22/1) στον ανακριτή ο 51χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία. Οι ισχυρισμοί του κρεοπώλη καταρρίπτονται, ενώ έχει δηλώσει ότι το επίμαχο εκείνο βράδυ ήταν υπό την επήρεια κάποιων ουσιών. Οι τοξικολογικές εξετάσεις και οι αναλύσεις που βγήκαν την Παρασκευή έδειξαν ότι είναι καθαρές και ότι δεν είχε πάρει κανενός είδους ουσία. Παράλληλα, έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, όπως στις ώρες συνάντησης με τον αγνοούμενο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου αποκλείεται ο 51χρονος να έδρασε μόνος. Πιθανολογεί ότι υπάρχουν και συνεργοί.

Ο 31χρονος από το Μεσολόγγι είχε συναντηθεί με τον 51χρονο πριν την εξαφάνισή του. Αγωνιώδεις ήταν οι προσπάθειες των δικών του ανθρώπων να λάβουν απαντήσεις για το τι συνέβη. “Πού είναι ο Μπάμπης;” φώναζαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου οι συγγενείς του, η μητέρα και οι αδελφές του.