Μία Ελληνίδα αυτοκτόνησε πηδώντας από την οροφή ενός εμπορικού κέντρου στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Haberler.com, το όνομα  της 54χρονης που βούτηξε στο κενό ήταν Ελένη Μπουλούντα.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Beylikdüzü της Κωνσταντινούπολης και μάλιστα έχει καταγραφεί σε κάμερα από αυτόπτη μάρτυρα που βρισκόταν στο σημείο. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η αυτοκτονία της 54χρονης ερευνώνται από την τουρκική αστυνομία.

Δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας για το περιστατικό της αυτοκτονίας της 54χρονης γυναίκας

Το περιστατικό

Ακόμη, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, η Ελληνίδα έφτασε στο εμπορικό κέντρο για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και μάλιστα συμμετείχε σε μια ξενάγηση μαζί με άλλα δύο άτομα. Κάποια στιγμή, όμως, κατάφερε να φύγει από την ξενάγηση και να φτάσει στην οροφή του κτηρίου, χρησιμοποιώντας τις εξόδους κινδύνου του εμπορικού κέντρου.

Όταν έφτασε στην οροφή, η γυναίκα πήδηξε στο έδαφος χάνοντας τη ζωή της. Βλέποντας το περιστατικό, οι αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν την αστυνομία. Λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί και διασώστες, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι η 54χρονη Ελληνίδα είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή.