Ήταν την 1η Οκτωβρίου 2001 που προβλήθηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το πρώτο επεισόδιο της κωμικής σειράς του MEGA «Είσαι το ταίρι μου».

Η σειρά κατέκτησε τις καρδιές των τηλεθεατών και έγινε μεγάλη επιτυχία, ενώ προβάλλεται μέχρι και σήμερα σε επανάληψη.

Η Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη δημοφιλή σειρά στην οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram με αφορμή την επανάληψη του «Είσαι το ταίρι μου».

Η ανάρτηση από τη Βίκυ Σταυροπούλου

«23 χρόνια πριν. Είναι τόσο συγκινητική η ανταπόκριση σας, τα μηνύματα και οι αναρτήσεις σας για το «Είσαι το ταίρι μου». Είναι τεράστια η αγάπη που έχουμε πάρει γι’ αυτή την δουλειά που άλλαξε την ζωή όλων όσοι είμαστε κομμάτι της. Πάντα θα έχει την υψηλότερη θέση στην καρδιά μου, πάντα θα ευγνωμονώ τον Θοδωρή μου, και πάντα θα συγκινούμε όταν παίζεται στην τηλεόραση. Σας ευχαριστώ για όσα λαμβάνω κάθε βράδυ τις τελευταίες μέρες. Εύχομαι σε όλους να… βρείτε το ταίρι σας, να χρειαστεί να τρίψετε φτέρνα, να ξυρίσετε πόδια και να απολαύσετε την ζωή… Να τολμάτε, να κυνηγάτε τα όνειρα σας, να μένετε στην ουσία της ψυχής των ανθρώπων και να αγαπάτε βαθιά», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησής της στο Instagram η Βίκυ Σταυροπούλου.

Συνόδευσε την ανάρτησή της με δύο στιγμιότυπα από την αγαπημένη σειρά «Είσαι το ταίρι μου».