Ο Δημοσθένης Πέππας, δικηγόρος του ηθοποιού Λεωνίδα Κακούρη, έκανε την παρέμβασή του στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» αναφορικά με τα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα με την αποχώρηση του ηθοποιού από την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου.

«Η οικογένεια του ηθοποιού τώρα ζητάει από όλους μία ηρεμία. Εστιάζω μόνο στο δελτίο Τύπου που έγινε και είναι μία απόφαση και του γραφείου μου να μην βγούμε πουθενά για κάτι που αφορά μία οικογενειακή κατάσταση. Όλα θα είναι καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Λεωνίδα Κακούρη.

Το δελτίο Τύπου του Λεωνίδα Κακούρη

Ο Λεωνίδας Κακούρης αποχώρησε από την παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ», μια παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους.

Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε, ο ίδιος έβγαλε μια δημόσια ανακοίνωση.

«Ακολούθως της αποχώρησής μου από την παράσταση ‘Βασιλιάς Λήρ’ του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία κ. Γιάννη Χουβαρδά που παρουσιάζεται στην Κεντρική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω όλους σας για το ενδιαφέρον.

Στην πολυετή μου παρουσία στο χώρο ουδέποτε έδωσα λαβές για σχόλια που δεν σχετίζονταν αποκλειστικά και μόνο με την καλλιτεχνική μου πορεία και δεν θα ήθελα η παρούσα αφορμή να αποτελέσει εξαίρεση.

Κατ’ επέκταση και επικαλούμενος την ευαίσθητη κατάσταση στην οποία έχω βρεθεί εγώ και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου και κυρίως τα ανήλικα τέκνα μου θα ήθελα να παύσει άμεσα η αναπαραγωγή οποιουδήποτε γεγονότος που αφορά την ανωτέρω αποχώρηση ή τα όποια σενάρια έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτή.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές και συναδέλφους της παράστασης, με τους οποίους δουλέψαμε σκληρά σε κλίμα εκτίμησης και αλληλοβοήθειας τους τελευταίους μήνες και στους οποίους εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία για την συνέχεια».