Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια από τότε που ο Μίκαελ Σουμάχερ έκανε σκι με τον γιο του Μικ, στο θέρετρο Μεριμπέλ των Γαλλικών Άλπεων, όταν βγήκε εκτός πίστας και χτύπησε με το κεφάλι σε έναν βράχο, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Συγκεκριμένα, η Ferrari θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για την συμπλήρωση των 10 χρόνων από το τραγικό συμβάν που άλλαξε τη ζωή του σπουδαίου οδηγού, μέσω των λογαριασμών της στα social media.

Αναλυτικά το μήνυμα της Ferrari:

«Δέκα χρόνια συνεχίζεις να είσαι πάντα στις καρδιές μας. Συνέχισε να παλεύεις Μίκαελ».

Τοντ για Σουμάχερ: «Δεν είναι πια ο Μίκαελ που ξέραμε»

Ο άλλοτε συνεργάτης του Γερμανού πιλότου και επικεφαλής της Ferrari στις χρυσές εποχές της, Ζαν Τοντ, μίλησε στην «Εquipe» για τον καλό του φίλο, καθώς είναι ένας από τους λίγους που μπορούν να τον επισκέπτονται στο σπίτι του στην Ελβετία.

Ο Τοντ τόνισε πως δεν του λείπει από την στιγμή που είναι ζωντανός, όμως ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων πως δεν είναι πια ο Μίκαελ που ήταν παλιά και γνώριζε.

Oι δηλώσεις του Ζαν Τοντ: «Ο Μίκαελ είναι εδώ, άρα δεν μου λείπει. Απλά δεν είναι ο Μίκαελ που ήταν παλιά. Είναι διαφορετικός αλλά η σύζυγος και τα παιδιά του τον προστατεύουν με υπέροχο τρόπο. Η ζωή του είναι διαφορετική σήμερα και έχω το προνόμιο να μοιράζομαι κάποιες στιγμές μαζί του. Αυτά είναι όλα όσα μπορώ να πω. Δυστυχώς η μοίρα τον “χτύπησε” πριν από δέκα χρόνια. Δεν είναι πια ο Μίκαελ που ξέραμε στη Formula 1».