Η σταρ της αεροπορίας στο YouTube Jenny Blalock και ο πατέρας της σκοτώθηκαν μετά από αεροπορικό δυστύχημα στο Τενεσί. Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε μοιραστεί ένα βίντεο που πετούσαν μαζί με το ίδιο μονοκινητήριο αεροσκάφος.

Η 45χρονη Jenny Blalock και ο 78χρονος πατέρας της James Blalock αναγνωρίστηκαν ως τα θύματα του μονοκινητήριου αεροσκάφους που συνετρίβη κοντά στο Pulaski στο Τενεσί από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας.

Η αεροπορική τραγωδία σημειώθηκε λίγες ημέρες αφότου η Jenny Blalock, η οποία διατηρούσε έναν δημοφιλή λογαριασμό στο YouTube, δημοσίευσε ένα ανατριχιαστικό τελευταίο βίντεο από πτήση με τον πατέρα της.

Κάποια στιγμή η Jenny Blalock φαίνεται να διαβάζει οδηγίες από ένα κομμάτι χαρτί ενώ δοκιμάζει ένα νέο αεροπλάνο Cherokee 180 για ένα φιλικό της πρόσωπο. «Βρίσκοντας το κατάλληλο trainer αεροπλάνο για ένα φιλικό μου πρόσωπο» έγραφε χαρακτηριστικά στο τελευταίο βίντεο λίγες ημέρες πριν από τη μοιραία συντριβή.

Στην τελευτία πτήση τους το δίδυμο αναχώρησε περίπου μια ώρα και 15 λεπτά πριν από τη συντριβή.

«Μόνο συντρίμμια παντού»

Ο Bill Mayers είπε ότι οι σοροί τους βρέθηκαν έξω από το μοιραίο αεροπλάνο, το οποίο συνετρίβη σε μια απομακρυσμένη περιοχή που ήταν δύσκολο να προσεγγίσουν τα πληρώματα.

Πατέρας και κόρη ήταν οι μοναδικοί επιβαίνοντες στη μοιραία πτήση που τους στοίχισε τη ζωή σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά και μεταφέρει η MailOnline.

«Η γυναίκα μου είδε το αεροπλάον να πλησιάζει και να πέφτει στην πλαγιά του λόφου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Richy Sands στο WSMV.

Έφυγε αμέσως για το σημείο της συντριβής για να προσπαθήσει να σώσει οποιονδήποτε υπήρχε ελπίδα να είναι ζωντανός και να σβήσει μια πιθανή πυρκαγιά.

«Μόνο συντρίμμια του αεροπλάνου παντού. Απλώς ολοκληρωτική καταστροφή. Υπήρχαν κομμάτια παντού, όλα πάνω στον λόφο. Μισώ να βλέπω κάποιον να χάνει τη ζωή του σε κάτι τέτοιο», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.