Ένα δημοφιλές τραγούδι με ιδιαίτερο συμβολισμό για την… συγκυρία επέλεξε ο σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλας Φαραντούρης, ο οποίος έπαιξε στο πιάνο που βρήκε έξω από την αίθουσα όπου συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο κ. Φαραντούρης, ο οποίος είναι λάτρης της μουσικής, επέλεξε το γνωστό τραγούδι «Το Χειροκρότημα», που μεταξύ άλλων αναφέρει: «Και είμαστε ακόμα ζωντανοί, στη σκηνή, σαν ροκ συγκρότημα. Κι αν μας αντέξει το σκοινί, θα φανεί στο χειροκρότημα».

Πιο ιδανικό τραγούδι για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν θα μπορούσε να διαλέξει, καθώς το κύμα αποχωρήσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατεί, την ώρα που ο πρόεδρος και τα ηγετικά στελέχη προσπαθούν να περάσουν μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον του κόμματος, παρά τη διάσπαση και τις διαφωνίες.

Ξαφνιάστηκε ο Κασσελάκης – Τι του είπε

Χαρακτηριστικό είναι πως, λίγο πριν μπει στην αίθουσα όπου διεξάγεται η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, έπιασε στα… πράσα τον Νικόλα Φαραντούρη, με τον οποίο αγκαλιάστηκαν.

Έκπληκτος φάνησε αρχικά ο κ. Κασσελάκης, ενώ απευθυνόμενος στον «πιανίστα» του ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Εσείς εδώ παιρνάτε καλά!»