Φορώντας… Bucket Hat εμφανίστηκε στο Tik Tok ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με σκοπό να πείσει τους νέους να κάνουν αίτηση για το Youth Pass.

Στην αρχή του βίντεο εμφανίζεται η διευθύντρια επικοινωνίας του πρωθυπουργού Κύρα Κάπη και αναφέρει στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι πρέπει να κάνει skate και στο τέλος να φορέσει το εν λόγω καπέλο.

Ακολούθως ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζει πως «μου είπαν όταν κάνω βίντεο για νέους πρέπει να εμφανίζομαι πιο… νεανικός», φορώντας το Bucket Hat.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στο Youth Pass υπενθυμίζεται ότι η πλατφόρμα για το Youth Pass θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου. «Μέχρι στιγμής 112.000 αιτήσεις από νέους 18-19 ετών. Έχουμε ακόμα χρήματα-χώρο για περίπου 90.000 άτομα», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αξιοποιήστε το για υπηρεσίες, πολιτισμού, τουρισμού και μεταφορών», λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το βίντεο κλείνει το βίντεο με ένα αστείο (dad joke όπως αναφέρεται περιπαικτικά στο βίντεο) για τα skateboard.

Δείτε το βίντεο:

@kyriakosmitsotakis_ ❗️Μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου❗️#youthpass ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη… εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Tik Tok ήταν μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Εκεί, το βίντεο ξεκινά από το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη λίγο πριν από τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Πρωταγωνιστής εκτός από τον πρωθυπουργό και ο «κύριος Άδωνις», κομπιάζω λίγο, «Γεωργιάδης».

Μετά το σύντομο τρολάρισμα στον υπουργό Εργασίας -που αγαπάει εξίσου τα social media- ο πρωθυπουργός αφιερώνει το βίντεο σε πράγματα που ίσως να μην γνωρίζουμε για τις συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου.