Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι κατενθουσιασμένος που θα δει τον πρωτότοκο γιο του, Μπρόνι, να κάνει το ντεμπούτο του στο κολέγιο που οι Λος Άντζελες Λέικερς ίσως χρειαστεί να αγωνιστούν χωρίς αυτόν, εάν τα δύο ματς συμπέσουν την ίδια ημέρα.

«Όποτε πάρει το ΟΚ και είναι έτοιμος να παίξει το πρώτο του παιχνίδι, έχω ήδη πει στους συμπαίκτες μου ότι αν παίξει την ίδια ημέρα που παίζουμε, θα τους βρω στο επόμενο ματς», είπε ο Τζέιμς μετά την ήττα (133-110) των Λέικερς από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ το βράδυ της Πέμπτης. «Η οικογένεια είναι πάνω από όλα… Αλλά σίγουρα πρέπει να δω το πρώτο παιχνίδι του Μπρόνι, όποτε είναι έτοιμος να παίξει».

Αυτός είναι ο λόγος

Οι Λέικερς ολοκλήρωσαν το road trip τους, με δύο νίκες και ισάριθμες ήττες, αλλά ήταν δύσκολο να… πέσει η ψυχολογία του Τζέιμς την ημέρα που ανακοινώθηκε ότι ο Μπρόνι έλαβε άδεια από τους γιατρούς για πλήρη επιστροφή στο μπάσκετ με το USC.

Ο 19χρονος πρωτοετής, ο οποίος υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά την διάρκεια προπόνησης τον Ιούλιο και υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση για να επιδιορθώσει αυτό που η οικογένεια Τζέιμς ανέφερε ως πιθανό συγγενές καρδιακό ελάττωμα, δεν έχει εμφανιστεί ακόμη σε ένα παιχνίδι για τους Τρότζανς.

Οι Άντονι Ντέιβις και Ντι Άντζελο Ράσελ χαριτολογώντας έδειχναν απογοητευμένοι όταν ο Τζέιμς αποκάλυψε την πιθανότητα να χάσει έναν αγώνα με τους Λέικερς για να δει το ντεμπούτο του γιου του. Ωστόσο, ο Ντέιβις είπε στους δημοσιογράφους αργότερα ότι οι δύο αρχηγοί της ομάδας συζήτησαν το σχέδιο σε μια πρόσφατη πτήση της ομάδας και ότι ο 38χρονος έχει την πλήρη υποστήριξη των αποδυτηρίων.

Ο Μπρόνι θα έχει μια τελική αξιολόγηση από το προσωπικό του USC αυτή την εβδομάδα, θ’ αρχίσει προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα και θα επιστρέψει στους αγώνες σύντομα, όπως ανέφερε εκπρόσωπος της οικογένειας Τζέιμς, σε σχετική ανακοίνωση.