Νύχτα τρόμου ήταν η χθεσινή για έναν υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων στον Ασπρόπυργο, καθώς έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/11) και συγκεκριμένα στις 2:15 π.μ., όταν οι δράστες έφτασαν στο σημείο και ξεκίνησαν να θέτουν σε εφαρμογή το καλοστημένο τους σχέδιο.

Κρατούσαν όπλο και… βαριοπούλα

Οι δύο δράστες φορώντας κουκούλες, για να καλύψουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, και έχοντας αφαιρέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας από το ασημί αυτοκίνητο με το οποίο μετέβησαν στο βενζινάδικο, προκειμένου να μην άφησουν ίχνη που θα μπορούσαν να προδώσουν την ταυτότητά τους, έφτασαν στο πρατήριο που βρίσκεται στο 17ο χιλιόμετρο της Αθηνών – Κορίνθου τα ξημερώματα και κρατώντας μια βαριοπούλα και όπλο απείλησαν τον 24χρονο υπάλληλο.

Καρέ-καρέ πώς εξελίχθηκε το θρίλερ

Όπως φαίνεται και στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Mega, αφού αποβιβάστηκαν από το Ι.Χ. «βούτηξαν» τον 24χρονο υπάλληλο και βιαίως, με την απειλή όπλου και βαριοπούλας, τον ανάγκασαν να μπει μέσα στο μαγαζί. Όπως κατήγγειλε το θύμα, τον ανάγκασαν να τους πει τον κωδικό του συναγερμού και να τους δώσει τα κλειδιά χρηματοκιβωτίου που βρισκόταν μέσα στο γραφείο.

Έφυγαν με «λεία» 26.000 ευρώ

Η δράση ολοκληρώθηκε σε χρόνο dt, καθώς μέσα σε δύο λεπτά άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο, το φόρτωσαν στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Η «λεία» τους αγγίζει τα 26.000 ευρώ, ποσό που φέρεται να περιείχε το χρηματοκιβώτιο.

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών

Ο υπάλληλος είναι καλά στην υγεία του και έχει δώσει μάλιστα την περιγραφή των δραστών στην Αστυνομία, οι οποίοι και αναζητούνται, ενώ όπως τόνισε και οι δύο μιλούσαν άπταιστα ελληνικά.

Οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.