Φαίνεται πως το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά, με τη 18χρονη Κλημεντίνη να ακολουθεί τα βήματα της διάσημης μητέρας της Κλόντια Σίφερ στο μόντελινγκ.

H 18χρονη κόρη της Κλόντια Σίφερ και του Μάθιου Βον κάνει τα πρώτα της βήματα στον κόσμο της μόδας.

Η Κλημεντίνη γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου του 2004 στο Γουέστμινστερ του Λονδίνου. Τα τελευταία χρόνια το όνομά της έχει συζητηθεί ιδιαίτερα στα διεθνή μέσα.

Ο λόγος δεν είναι μόνο οι διάσημοι γονείς της, αφού είναι κόρη της Κλόντια Σίφερ και του αναγνωρισμένου σκηνοθέτη Μάθιου Βον, αλλά και η εντυπωσιακή της παρουσία, όπως και το ξεκίνημά της στον χώρο του μόντελινγκ.

Μεγαλώνοντας σε μια δεμένη και υποστηρικτική οικογένεια, η Κλημεντίνη είχε την τύχη να έχει την αμέριστη στήριξη των γονιών της από την πρώτη στιγμή που τους μίλησε για τα επαγγελματικά της πλάνα.

Αν θέλει πραγματικά να το κάνει, θα την υποστήριζα γιατί είχα μόνο θετικές εμπειρίες

Είναι το δεύτερο παιδί που απέκτησε η Κλόντια Σίφερ με τον Μάθιου Βον, μετά τον γάμο τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 25 Μαΐου 2002, στο Σίμπλινγκ της Αγγλίας και έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδί, τον Κασπάρ Μάθιου, έναν χρόνο αργότερα, το 2003. Το 2004 το μοντέλο γέννησε και την κόρη τους Κλημεντίνη.

Η κόρη της Κλόντια Σίφερ, Κλημεντίνη

Η κόρη της Κλόντια Σίφερ, Κλημεντίνη

Η Κοσίμα Βάιολετ, που είναι και η μικρότερη της οικογένειας, ήρθε στον κόσμο στις 14 Μαΐου 2010. Η Κλόντια Σίφερ και ο Μάθιου Βον έχουν καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια μεγάλη προσπάθεια να κρατήσουν τη ζωή των παιδιών τους ιδιωτική, προστατεύοντάς τα από τα αδιάκριτα βλέμματα των μέσων ενημέρωσης.

Η ίδια η Κλημεντίνη διατηρεί κι εκείνη μια χαμηλών τόνων παρουσία στα social media. O λογαριασμός της στο Instagram μετρά σχεδόν 9,5 χιλιάδες followers.

Παρά το χαμηλό της προφίλ, με την υποστήριξη της μητέρας της, τόλμησε να μπει στον κόσμο του μόντελινγκ. «Αν θέλει πραγματικά να το κάνει, θα την υποστήριζα γιατί είχα μόνο θετικές εμπειρίες», είχε πει η Κλόντια Σίφερ στην εφημερίδα Bild.

«Θα προτιμούσα να μην ξεκινούσε πολύ μικρή»

«Θα τη βοηθούσα να βρει τον κατάλληλο ατζέντη. Αλλά θα προτιμούσα να μην ξεκινούσε πολύ μικρή», σημείωνε η Κλόντια Σίφερ.

Η εντυπωσιακή κόρη της Κλόντια Σίφερ

Η εντυπωσιακή κόρη της Κλόντια Σίφερ

Τον Δεκέμβριο του 2021, η Κλημεντίνη έκανε μια εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας «The King’s Man», συνοδευόμενη από την Κλόντια Σίφερ, με αποτέλεσμα να συζητηθεί ιδιαίτερα. Τα περισσότερα δημοσιεύματα μάλιστα, μιλούσαν για την εκπληκτική ομοιότητά της με τη μητέρα της.

Η πορεία της στον χώρο του μόντελινγκ ξεκίνησε με τη συνεργασία της με την Κλόντια Σίφερ για μια περιορισμένης έκδοσης συλλογή με κομμάτια μόδας της δεκαετίας του 1990, σε συνεργασία με τη Super Real.