Το μήλο λένε πέφτει κάτω απ΄τη μηλιά! Αυτό ισχύει και με την κόρη της Χάιντι Κλουμ, που εκτός ότι μοιάζει με τη μητέρα της ακολουθεί και τα χνάρια της στο μόντελινγκ. Η 19χρονη Λένι έκανε το ντεμπούτο της τον Δεκέμβριο του 2020, όταν πόζαρε μαζί με τη μητέρα της για το εξώφυλλο της Vogue Γερμανίας.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε στο People το 2022, μοιράστηκε τη δική της εμπειρία ως παιδί επώνυμων γονιών: «Είναι γεγονός, οι γονείς μου είναι διάσημοι. Στην αρχή είχα βοήθεια και ξέρω ότι άλλοι ονειρεύονται να ξεκινούσαν με ό,τι είχα εγώ. Είμαι ευγνώμων για ό,τι μου χάρισε η μαμά μου. Αλλά εργάζομαι και επενδύω χρόνο. Αυτή τη στιγμή δουλεύω μόνη, ταξιδεύω μόνη, σπουδάζω».

Μαμά και κορή φωτογραφίζονται μαζί

Πολλές φορές έχει φωτογραφηθεί με τη μητέρα της για γνωστή εταιρεία εσωρούχων, με την τελευταία να είναι άκρως εντυπωσιακή. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα social media μάζεψαν πολλά θετικά σχόλια, κυρίως εκείνη που η Λένι είχε στο πλευρό την μητέρα της, Χάιντι Κλουμ. «Διπλή ομορφιά, διπλό το στυλ». έγραψε στη λεζάντα η εταιρεία εσωρούχων που επιστράτευσε μητέρα και κόρη για την νέα της καμπάνια.

Η 19χρονη ακολουθεί τα επαγγελματικά βήματα της μητέρας της και φωτογραφίζεται για οίκους μόδας και εταιρείες.

Η 50χρονη Χάιντι και η 19χρονη Λένι φόρεσαν λευκά, ροζ και μπορντό εσώρουχα μπροστά στον φωτογραφικό φακό. «Είναι οι πιο όμορφες πριγκίπισσες» έγραψε ένας από τους σχολιαστές στο Instagram χωρίς, ωστόσο, να λείψουν και τα πιο «καυστικά», σχόλια ειδικά για την 19χρονη Λένι: «Δεν θα ήταν μοντέλο χωρίς τη μητέρα της. Δεν έχει το ύψος για μοντέλο».