Όταν μιλάμε για social media διασημοτήτων, μπορούμε να πούμε με ευκολία ότι η Ντούα Λίπα είναι μία από τις πιο δραστήριες μέσω του εντυπωσιακού λογαριασμού της στο Instagram. Στην πλατφόρμα, η Dua Lipa καταγράφει τις ατελείωτες καλοκαιρινές της διακοπές, την αξιοζήλευτη πολυτελή γκαρνταρόμπα της και, φυσικά, ανακοινώνει και τα νέα σχετικά με τη μουσική της, όπως εκείνες οι φωτογραφίες που δημοσίευσε που υποδηλώνουν το μουσικό session της Λίπα με τον Kevin Parker των Tame Impala.

Γιατί διέγραψες τις φωτογραφίες, Ντούα Λίπα;

Πλέον, φαίνεται ότι η Λίπα δεν ανακοινώσει εμμέσως μέσα από stories και posts τα νέα για τη δουλειά της, αλλά στέλνει ξεκάθαρα το μήνυμα ότι το τρίτο της άλμπουμ είναι καθ’ οδόν.

Μέσα σε μια νύχτα, η Lipa έσβησε ολόκληρο το feed της στο οποίο υπήρχαν πάνω από 1.500 φωτογραφίες και άλλαξε την εικόνα του προφίλ της, αντικαθιστώντας τη φωτογραφία της από το εξώφυλλο του άλμπουμ Future Nostalgia με μια μπλε εικόνα. Το πρωί, οι 88 εκατομμύρια ακόλουθοι της στο Instagram κατάλαβαν ότι πρόκειται για ένα σημάδι που δείχνει ότι το νέο της άλμπουμ είναι πολύ κοντά.

Οι πιστοί φαν της Dua έχουν θεωρήσει τη νέα της εικόνα ως ένδειξη ότι η τραγουδίστρια ρίχνει την αυλαία της ντίσκο-ποπ εποχής της και περνάει σε έναν πιο ώριμο ηχητικά χαρακτήρα, που βασίζεται στην ψυχεδέλεια της δεκαετίας του ’70, καθώς με μια πιο προσεκτική ματιά, η μπλε φωτογραφία περιέχει πολλαπλά «στρώματα» του ματιού της Lipa που αντανακλάται σε ένα είδος ψυχεδελικού διαμαντένιου μοτίβου.

«Το άλμπουμ είναι εντελώς διαφορετικό – εξακολουθεί να είναι ποπ, αλλά είναι διαφέρει από άποψη ήχου», δήλωσε η Lipa στο περιοδικό «T» τον Αύγουστο. Η σταρ επιβεβαίωσε επίσης ότι το άλμπουμ θα εξακολουθήσει να έχει ποπ ψήγματα για να μην απογοητεύσει τους θαυμαστές της.