Δύσκολα μπορεί κανείς να αποχωριστεί τις κακές συνήθειες, με τη Μάλια Ομπάμα να απαθανατίζεται να καπνίζει από τον φωτογραφικό φακό.

Η 25χρονη Μάλια Ομπάμα ντυμένη casual εθεάθη να καπνίζει τσιγάρο ενώ βρισκόταν έξω από ένα παντοπωλείο στο Λος Άντζελες.

Η κόρη του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής απαθανατίστηκε να καπνίζει ενώ μιλούσε σε μια φίλη της και στεκόταν δίπλα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο.’

Αυτή δεν είναι η μόνη φορά που η Μάλια Ομπάμα εθεάθη να καπνίζει.

Η απόφοιτος του Χάρβαρντ εντοπίστηκε για πρώτη φορά να καπνίζει ενώ παρακολουθούσε το φεστιβάλ Lollapalooza στο Σικάγο το 2016.

Συμπτωματικά, φωτογραφήθηκε φορώντας ένα μπλουζάκι «Smoking Kills» ενώ βρισκόταν σε ένα άλλο μουσικό φεστιβάλ στη Φιλαδέλφεια εβδομάδες αργότερα.

Η κακή συνήθεια των Ομπάμα

Η συνήθεια του καπνίσματος φαίνεται να είναι οικογενειακή, καθώς η μικρότερη αδελφή της Μάλια, η Σάσα Ομπάμα, εντοπίστηκε πρόσφατα να καπνίζει στο Λος Άντζελες τον περασμένο μήνα.

Η Μάλια και η Σάσα μπορεί να έχουν πάρει τη συνήθεια του καπνίσματος από τον πατέρα τους, τον Μπαράκ Ομπάμα.

Ο 62χρονος πολιτικός, είχε μιλήσει στο παρελθόν για τον εθισμό του και αποκάλυψε ότι συνήθιζε να καπνίζει έως και 10 τσιγάρα την ημέρα.

Ωστόσο, πριν από τις εκλογές του 2008, ο Μπαράκ υποσχέθηκε στη σύζυγό του Μισέλ Ομπάμα ότι θα το κόψει.

«Ως πρώην καπνιστής, παλεύω συνεχώς με αυτό», παραδέχτηκε σε συνέντευξη Τύπου το 2009. «Ναι. Είμαι καθημερινός καπνιστής ή σταθερός καπνιστής; Όχι».

Στα απομνημονεύματά του του 2020, A Promised Land αναφέρθηκε στη Μάλια λέγοντας ότι τον βοήθησε να το κόψει.

Ο Μπαράκ έγραψε ότι βλέποντας την απογοήτευση της μεγαλύτερης κόρης του όταν «μύριζε» καπνό «η αναπνοή του» τον έκανε να κόψει οριστικά να κόψει το κάπνισμα.