Εφιαλτικές στιγμές έζησε στα χέρια του συντρόφου της, μια γυναίκα, επειδή του είπε ότι ήθελε να χωρίσουν και να μετακομίσει σε μια άλλη πόλη για να κάνει μια νέα αρχή.

Το –ίσως όχι πια- εντυπωσιακό είναι ότι ο σύντροφός της ήταν αστυνομικός και μάλιστα παντρεμένος.

Ο 37χρονος Ρόναλντ Κιθ Ντέιβις συνέλαβε με τη βία την ερωμένη του, Μισέλ Περφάνοβ, για να τη βγάλει έξω από το τροχόσπιτό του, την έκλεισε παρά τη θέλησή της σε ψυχιατρική κλινική και την απειλούσε επανειλημμένα.

Σε βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail, ο αστυνομικός καταγράφηκε να καταδιώκει και να συλλαμβάνει τη σύντροφό του. Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στις 21 Αυγούστου στην Πενσυλβάνια και ο αστυνομικός συνελήφθη έναν μήνα αργότερα, στις 21 Σεπτεμβρίου.

Η Περφάνοβ εισήχθη στην ψυχιατρική κλινική και έμεινε για αρκετές ημέρες.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν ήταν ψυχικά ασταθής, παρά τους ισχυρισμούς του αστυνομικού εραστή της.

Οι απειλές της ότι θα αυτοκτονούσε ήταν για να τραβήξει την προσοχή του.

«Είσαι τελειωμένη» – Τα μηνύματα της ντροπής

Ο Ντέιβις σε μηνύματα που έχει στείλει στην Περφάνοβ της έλεγε «είσαι τελειωμένη, γ@μ#σ*$, και φύγε από το σπίτι μου».

Εκείνη του είχε πει ότι «θα έπεφτε από τον γκρεμό» αλλά είπε στην αστυνομία ότι δεν είχε τάσεις αυτοκτονίας και το έκανε για να τον προκαλέσει.

Πριν τη μοιραία ημέρα, ο Ντέιβις είπε σε συναδέλφους του ότι θα έπαιρνε την κατάσταση στα χέρια του, αφού δεν μπορούσαν να τα βρουν με την Περφάνοβ.

Και την πήρε όντως.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, όταν εντόπισε την ερωμένη του, ο αστυνομικός με τη βία τη ρίχνει κάτω για να τη συλλάβει και να τη βάλει στο αυτοκίνητό του. Εκείνη αντιστέκεται και αυτός ανεβαίνει πάνω της για να την ακινητοποιήσει.

Ο αστυνομικός συλλαμβάνει με τη βία την ερωμένη του

Οι κατηγορίες σε βάρος του αστυνομικού

Όπως αναφέρεται στην κατάθεσή της «ήταν απογοητευμένη από τον Davis και τη χειριστική του συμπεριφορά. Η επιθυμία της ήταν να χωρίσει και όχι να βλάψει τον εαυτό της».

Ο αστυνομικός αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και κρίθηκε προφυλακιστέος.