Η Έλενα Ακρίτα με μία ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, άλλαξε την απόφασή της και δήλωσε πως στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη στον β’ γύρο των εκλογών για την ανάδειξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στις 17 Ιουλίου με άρθρο μου δήλωσα πως στις εσωκομματικές εκλογές θα στηρίξω την Έφη Αχτσιόγλου, απαριθμώντας τους λόγους που καθόρισαν την επιλογή μου» γράφει η Έλενα Ακρίτα για την στήριξή της στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Σέβομαι την πλειοψηφία και θεωρώ ότι πρέπει να ακούμε προσεχτικά αυτό που προσπαθεί να μάς πει»

«Όμως η προεκλογική περίοδος με αποκορύφωμα της δηλώσεις της υποψήφιας Προέδρου την βραδιά της πρώτης Κυριακής, επαναδρομολογούν την πορεία μου. Η απαξίωση του 45% με χαρακτηρισμούς για το «θολό» αποτέλεσμα και την έλλειψη σοβαρότητας των ψηφοφόρων με προβλημάτισαν ιδιαίτερα» συνεχίζει η Έλενα Ακρίτα.

«Σέβομαι την πλειοψηφία και θεωρώ ότι πρέπει να ακούμε προσεχτικά αυτό που προσπαθεί να μάς πει, χωρίς να την ακυρώνουμε επειδή απλά δεν μάς αρέσουν τα νούμερα. Λίγο αργότερα, ο Στεφανος Κασσελάκης αντί να σχολιάσει επικριτικά τους συνυποψήφιους του, επέλεξε να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη του για την τραγωδία στη Λιβύη – κάτι που πιστώνεται θετικά στην προεκλογική του πορεία. Μόνον οι ανόητοι αγκιστρώνονται στην αρχική τους επιλογή και δεν την επαναξιολογούν όταν τα δεδομένα αλλάζουν» προσθέτει η Έλενα Ακρίτα αιτιολογώντας την αλλαγή στην απόφασή της.

«Επί προσωπικού, δεν έχω πολιτικές βλέψεις, δεύτερες σκέψεις και υστεροβουλίες. Δεν μπήκα στην Πολιτική για να κάνω καριέρα, αλλά για να προσφέρω ό,τι μπορώ στον πολύπαθο τομέα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Με καθαρό μυαλό και με το χέρι στην καρδιά στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη και συντάσσομαι στο πλευρό του!».

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε σήμερα στη Βουλή με τον Νίκο Παππά, ο οποίος ανακοίνωσε πως τον υποστηρίζει για τον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.