Για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη το καλοκαίρι που πέρασε ήταν πλημμυρισμένο από καλοκαιρινές διακοπές σε διάφορα σημεία της Ελλάδας. Από την Κρήτη, μέχρι τις Κυκλάδες ενώ τελευταία τους είδαμε στο Πήλιο σε μια σύντομη απόδραση τους. Εκεί πέρασαν χαλαρές στιγμές μαζί με τους φίλους τους Μαρία Καβογιάννη, Μαρία Μπακοδήμου και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Ανέμελες στιγμές στο κέντρο της Αθήνας

Στον καλοκαιρινό ρυθμό συνεχίζουν και τον Σεπτέμβρη. Το ζευγάρι πήγε σε ένα all day bar στην πλατεία Αβησσυνίας, στο Μοναστηράκι. Οι δυο τους ήταν ντυμένοι διαφορετικά, με την Βανδή να έχει δημιουργήσει ένα glam look ενώ ο Μπισμπίκης φόρεσε τα μαύρα ρούχα που συνήθως προτιμά.

Για την εμφάνισή της στο κέντρο της Αθήνας, η Δέσποινα Βανδή επέλεξε ένα διάφανο αμάνικο τοπ σε πορτοκαλί απόχρωση μέσα από το οποίο ένα μαγιό με παγιέτες. Ακόμα φόρεσε ένα λευκό cropped παντελόνι με χρυσά κουμπιά στο πλάι.

Ολοκλήρωσε το σύνολο με εντυπωσιακά χρυσά mules με τακούνι.

Θα έρθει ο γάμος;

Το ζευγάρι είναι αχώριστο και στην τελευταία έξοδο τους περπατούσαν ευτυχισμένοι χέρι -χέρι. Οι φήμες που μιλούν για γάμο συνεχώς φουντώνουν και περιμένουμε να δούμε αν επιβεβαιωθούν.