Ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας του Λιβάνου συνετρίβη την Τετάρτη ανατολικά της Βηρυτού, με αποτέλεσμα δύο μέλη του πληρώματος να σκοτωθούν και άλλο ένα να τραυματιστεί.
«Ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας συνετρίβη στην περιοχή Χαμάνα, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής αποστολής», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των ενόπλων δυνάμεων του Λιβάνου, επιβεβαιώνοντας τον αριθμό των θυμάτων.
Η οικονομική κρίση πλήττει και τις ΕΔ του Λιβάνου
Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Νατζίμπ Μικάτι, επικοινώνησε με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, στρατηγό Ζοζέφ Χαλίλ Αούν, για να ενημερωθεί σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.
Η οικονομική κρίση που μαστίζει τον Λίβανο – όπου πάνω από το 80% του πληθυσμού ζει κάτω από το όριο της φτώχειας – έχει σημαντικό αντίκτυπο και στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας.
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ

- Καναδάς: Η Βρετανική Κολομβία ετοιμάζει αγωγή κατά της OpenAI για την τραγωδία στο Τάμπλερ Ριτζ τον Φεβρουάριο
- Δεν χαρίστηκε ο προπονητής της Αιγύπτου: «Φαίνεται πως υπήρξε πίεση από την πλευρά της Αργεντινής προς τον διαιτητή»
- Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με κατάγματα 16χρονος μετά την παράσυρσή του από αυτοκίνητο στο Ηράκλειο







