Η Ίντερ πάλεψε ωστόσο ηττήθηκε χθες τελικά από τη Μάντσεστερ Σίτι με 1-0 στην Πόλη και δεν κατάφερε να κατακτήσει το Champions League. Πάντως αν και οι «νερατζούρι» ήταν το ισχυρό αουτσάιντερ πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις στο γήπεδο και μόνο αουτσάιντερ δεν έδειχναν…

Ο Σιμόνε Ιντσάγκι λοιπόν με δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τους «πολίτες» δήλωσε χαρούμενους και συνάμα περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικότερα ο Ιταλός τεχνικός είπε στο Sky Sports:

«Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ήταν υπέροχοι. Έκαναν ένα τεράστιο ματς και είναι μία δύσκολη στιγμή, χάσαμε έναν τελικό που θέλαμε πολύ. Πρέπει να είμαστε περήφανοι», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός κόουτς, προσθέτοντας στη συνέχεια:

«Δεν θα άλλαζα με τους παίκτες μου κανέναν και είδατε τον λόγο, ήταν τέλειοι σαν ομάδα, παίξαμε απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα και δεχθήκαμε ελάχιστες φάσεις. Υπάρχουν πράγματα για τα οποία μετανιώνουμε αλλά θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για όσα κάναμε. Υπέροχοι ήταν και οι οπαδοί μας. Όλος ο κόσμος είδε ότι η Ίντερ έπαιξε ένα σοβαρό παιχνίδι.

Υπάρχει μεγάλη λύπη, οι παίκτες είναι στεναχωρημένοι, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είναι ο πέμπτος μας τελικός μέσα σε είκοσι μήνες, πρέπει να είμαστε υπερήφανοι».