Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν το πρωί της Κυριακής αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στην πόλη Μπράουνσβιλ του Τέξας των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το ABC News, ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μπράουνσβιλ  το συμβάν έλαβε χώρα στις 8:30 κοντά στο Κέντρο Οζάναμ, ένα καταφύγιο για άστεγους και μετανάστες.

Όπως ανέφερε η αστυνομία μεταξύ των νεκρών είναι και μερικοί μετανάστες, κάτι που κάνει τις Αρχές να ερευνούν αρχικά εάν πρόκειται για προμελετημένο έγκλημα με ρατσιστικά κίνητρα ή για δυστύχημα.

Δείτε το βίντεο – [Σκληρές εικόνες]

Σύμφωνα με την πυροσβεστική 11 άτομα που τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία ενώ ένα άτομο μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο  Valley Baptist Harlingen. Ακόμα όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της η αστυνομία η περιοχή είναι κλειστή για την κυκλοφορία.

Συνελήφθη ο οδηγός

Σύμφωνα με την αστυνομία για το περιστατικό έχει συλληφθεί ο οδηγός ενώ διακομίστηκε στο νοσοκομείο καθώς τραυματίστηκε και ο ίδιος και βρίσκεται υπό 24ωρη αστυνομική παρακολούθηση.

Ο άνδρας θα υποβληθεί σε τοξικολογικές εξετάσεις για να φανεί εάν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών κατά τη διάρκεια του συμβάντος.

Οι ερευνητές δεν έχουν δώσει προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες για τα κίνητρα του συμβάντος.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται μία ημέρα μετά το μακελειό με τους οκτώ νεκρούς στην πόλη Άλεν του Τέξας.