Απίστευτες σκηνές που δεν αρμόζουν σε ένα σχολείο, εκτυλίχθηκαν σε σχολείο του Τέξας, όταν ξέσπασε καυγάς ανάμεσα σε μαθητές και μία καθηγήτρια προσπάθησε να τον σταματήσει.

Η καθηγήτρια χτυπήθηκε άγρια από τους μαθητές με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι μαθητές του Westfield High School έριξαν την καθηγήτρια στο έδαφος.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media, οι μαθητές έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και ο καυγάς εκτός ελέγχου.

Σύμφωνα με την οικογένεια της καθηγήτριας, ήταν ανήμπορη να μιλήσει μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη. Ο πατέρας της δήλωσε ότι υποφέρει από αφόρητους πόνους στο κεφάλι.

«Έπεσαν πάνω της και την κλωτσούσαν»

«Τρία ή τέσσερα παιδιά έπεσαν πάνω της. Την έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να την κλωτσάνε και να της τραβάνε τα μαλλιά» συγκλονίζει συνάδελφος της καθηγήτριας.

«Αγαπάει τα παιδιά, είναι ο πιο καλός άνθρωπος. Συγκλονίστηκα από αυτό που συνέβη» λέει και προσθέτει ότι καθηγητές και άλλοι διοικητικοί υπάλληλοι του σχολείου δεν αισθάνονται ασφαλείς «με μόλις δύο αστυνομικούς και 3.000 μαθητές».

Οι αντιδράσεις στα social media

Αποτροπιασμό και οργή νιώθουν για το βίντεο του ξυλοδαρμού της καθηγήτριας οι χρήστες των social media. Οι εικόνες χαρακτηρίζονται «σπαρακτικές» και πολλοί ζήτησαν να αποβληθούν από το σχολείο οι υπεύθυνοι.

Κάποιοι έφτασαν να ζητούν να δικαστούν ως ενήλικες οι μαθητές που ενεπλάκησαν στον καυγά.