Η Μαρία Μπεκατώρου μιλάει στο περιοδικό ΟΚ! για την σχέση της με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο. Πόσο εύκολο ήταν για εκείνον να διαχειριστεί όλη την προβολή της και το καινούργιο lifestyle που συνδέεται με μια παρουσιάστρια πρώτης γραμμής;

«Καταρχάς, το σημαντικό σε αυτή τη σχέση είναι ότι τον Αντώνη μου τον γνώρισα πριν γίνω γνωστή. Με διάλεξε κι εγώ τον διάλεξα όταν δεν με ήξερε ο κόσμος, που σημαίνει ότι με αγάπησε για αυτό που είμαι, τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μου και όχι για το προφίλ μου και τη λάμψη που υπάρχει γύρω μου αυτή τη στιγμή» εξομολογείται η Μαρία Μπεκατώρου.

«Αυτό φέρνει μια ισορροπία στη σχέση γιατί αντιλαμβάνεσαι χωρίς ανασφάλεια και χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί είσαι με αυτό τον άνθρωπο αλλά και γιατί είναι και εκείνος μαζί σου. Τώρα η αλήθεια είναι ότι δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί κάποιος μια τέτοιου είδους αλλαγή. Από την άλλη, όμως, η βάση είναι σωστή και εγώ γενικά είμαι –και το πιστεύω– πολύ σωστή στη σχέση και στο σπίτι μου. Αυτό από μόνο του κάνει και τον Αντώνη να είναι καλά. Αλλά κι εμείς γενικά δεν ήμασταν άνθρωποι που δεν μας άρεσε να βγαίνουμε έξω και να περνάμε καλά. Τώρα απλά μπορεί να γίνεται λίγο παραπάνω, οπότε έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε να μην πάμε κάπου. Σίγουρα τον έχει δυσκολέψει τον Αντώνη κάποιες φορές, αλλά δεν νομίζω ότι τον έχει επηρεάσει και πάρα πολύ. Έχει τις παρέες του, τους φίλους του, δεν έχει αλλάξει τίποτα σε αυτό».

Με τον Αντώνη σου δίνετε την αίσθηση ότι ζείτε το Ευτυχισμένοι μαζί σε συνέχειες. Δεν έχει συμβεί κάποια στιγμή να μη μιλιέστε;

Δεν το καταλαβαίνω, τι πάει να πει δεν μιλιέμαι; Το λύνουμε και πάμε παρακάτω. Κι άμα με επηρεάζει πιο πολύ, κάνουμε μια πιο μακροσκελή συζήτηση και τελειώνει. Δεν μου έχει τύχει ποτέ σε καμία σχέση, ούτε φιλική ούτε οικογενειακή ούτε ερωτική. Ούτε στη δουλειά μου.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.