Ούτε τις μέρες των Χριστουγέννων δεν μπορεί να ηρεμήσει η ΑΕΚ. Η μια ατυχία διαδέχεται την άλλη για τους «κιτρινόμαυρους», με το νέο πρόβλημα να ακούει στο όνομα, Πέτρος Μάνταλος.

Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός υπέστη θλάση στον αριστερό προσαγωγό και προστέθηκε στη μακρά λίστα με τους τραυματίες της Ενωσης.

Ο Μάνταλος αποκόμισε το πρόβλημα από το εντός έδρας ματς με τη Λαμία και όπως είναι λογικό, τίθεται νοκ άουτ για τη δοκιμασία της Τετάρτης (28/12) στον Βόλο. Το μόνο θετικό της υπόθεσης, είναι πως πρόκειται για ελαφριά θλάση, με τον 31χρονο παίκτη να μένει στα πιτς για περίπου δέκα μέρες.

Από εκεί και πέρα, ο Νόρντιν Άμραμπατ μπήκε κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα προπόνησης και υπολογίζεται από τον Ματίας Αλμέιδα για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου γύρου της Super League.

Σαφέστατα, ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ… πονοκεφαλιάζει, βλέποντας και την κακοδαιμονία που βρίσκεται συνεχώς στο «κιτρινόμαυρο» κατώφλι. Θυμίζουμε, πως ο Πελάδο δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μοχαμάντι, Γκατσίνοβιτς και Ελίασον. Είναι τρεις καθοριστικοί παίκτες που παραμένουν στα πιτς εδώ και καιρό. Ειδικά η απώλεια του Σέρβου άσου είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη για την Ενωση. Τις προηγούμενες μέρες βρισκόταν εκτός και ο Στίβεν Τσούμπερ, με τον Ελβετό να φωνάζει παρών σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.