Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί ο ομαδικός βιασμός από οκτώ 15χρονα παιδιά σε βάρος συμμαθητή τους στο Ίλιον.

Οι 15χρονοι επί έναν μήνα βίαζαν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι το παιδί κάθε μέρα μετά το σχολείο και του ασκούσαν άγριο μπούλινγκ, ενώ κατέγραφαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους σε βίντεο και με το κινητό τους το διακινούσαν στο σχολείο.

Ομαδικός βιασμός 15χρονου στην Αθήνα: «Το κάναμε για πλάκα, δεν έγινε και τίποτα»

Η αστυνομία έχει συλλάβει έξι 15χρονους και αναζητά άλλους 2 ενώ αυτοί που συνελήφθησαν δήλωσαν απαθέστατα και ψυχρά στους αστυνομικούς ότι το έκαναν για πλάκα.

Εικόνες από το σπίτι – κολαστήριο στο Ίλιον

Οι εικόνες από το σπίτι που οι οκτώ ανήλικοι βίαζαν ομαδικά τον 15χρονο προκαλούν φρίκη. Πρόκειται για ένα κτίριο που, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στο βίντεο, φαίνεται να χρησιμοποιούνταν μόνο από την παρέα των ανήλικων παιδιών.

Σε αυτό τον χώρο φέρεται να κακοποιούνταν σεξουαλικά για τουλάχιστον έναν μήνα το παιδί, το οποίο είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την υπόθεση βιασμού 15χρονου αγοριού στην Αθήνα από οκτώ ανηλίκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανήλικοι φερόμενοι ως δράστες όχι μόνο προέβησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του παιδιού αλλά τραβούσαν βίντεο και στη συνέχεια μοίραζαν το πορνογραφικό υλικό σε άλλα άτομα.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής έξι ανήλικοι, γεννημένοι το 2007, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές αναζητούν ακόμα δύο άτομα, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Να σημειωθεί ότι ο ανήλικος μίλησε στους γονείς του και αυτοί με την σειρά τους έκαναν την καταγγελία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

«Το κάναμε για πλάκα, δεν έγινε και τίποτα»

Οι φερόμενοι δράστες ήταν παρέα τόσο από το σχολείο όσο και από τη γειτονιά στην οποία διαμένουν.

Οι οκτώ ανήλικοι φέρονται να βίαζαν τον συμμαθητή τους με διάφορα αντικείμενα, σε κάποιο εγκαταλελειμμένο κτίριο στη γειτονιά όπου διαμένουν, κοντά στα σπίτια τους.

Όταν συνελήφθησαν οι δράστες φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς: «Το κάναμε για πλάκα. Δεν έγινε και τίποτα. Το βλέπαμε σε ταινίες και φαινόταν ωραίο». Τις πράξεις αυτές κατηγορούνται ότι διέπραξαν τουλάχιστον από τις αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και τις αρχές Δεκεμβρίου 2022.

Σε βάρος των ανηλίκων, φερόμενων ως δραστών, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Οι γονείς του θύματος έμαθαν για όσα είχαν συμβεί από φίλο του γιου τους και εν συνεχεία πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και προχώρησαν σε καταγγελία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της συμμορίας συνεχίζονται.