Η Ρούλα Κορομηλά και η Ελένη Μενεγάκη συναντήθηκαν τηλεοπτικά, μετά από 26 χρόνια, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και μίλησαν για όλα.

Οι δυο αγαπημένες παρουσιάστριες του τηλεοπτικού κοινού έκαναν μια ειλικρινή συζήτηση και όπως αποκάλυψαν στο τέλος της συνέντευξης, κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων ξέσπασαν σε γέλια με αφορμή τα αστεία περιστατικά που αφηγήθηκαν.

Το απόγευμα της Δευτέρας (28/11) η Ρούλα Κορομηλά δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τα backstage, ενώ στη λεζάντα της ευχαρίστησε δημόσια την Ελένη Μενεγάκη για την φιλοξενία στην εκπομπή της.

Έγραψε στη λεζάντα: «Ελένη μου, σε ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία, για τη φιλόξενη αγκαλιά με τη οποία με υποδέχθηκες στο τηλεοπτικό σου σπίτι! Ένιωσα σαν να μη πέρασε μια μέρα. Σε ευχαριστώ για όλα όσα μοιραστήκαμε με λόγια αληθινά, λόγια απ’ την καρδιά, αλλά και για όσα είπαμε μόνο με τα μάτια. Η ευγένεια σου, ο σεβασμός και η αλήθεια είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά που σε οδήγησαν αλλά και σε διατηρούν στην κορυφή τόσα χρόνια και σε ξεχωρίζουν. Υ.Γ. Δεν έχω γελάσει περισσότερο και δεν έχω περάσει καλύτερα μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Και ας έφαγα το σπρώξιμο της ζωής μου.. Το ευχαριστήθηκα! Το βίντεο τα λέει όλα…».

Η ανάρτησή της